WP плъгин - обвързване на форумни теми със сайт?

Lilacor

SEO addict
Здравейте,

Имам WP-базиран сайт, на който съм закачил PHPBB 3 форум (като поддиректория site.com/forum). Интересува ме може ли някой да ми препоръча изпитан вече плъгин, с който в основния ми сайт (site.com) да се показва автоматично някое от следните неща:

- Последни теми от форума;
- Последни постинги във форума;
- Избрани от мен теми от форума (нещо като "акценти", които аз съм подбрал)

Би ми свършило работа както ако се появяват като някакъв уиджет в сайдбара, така и ако могат по някакъв начин да се показват като related posts в края на всяка подобна статия в сайта. Целта ми е да постигна по-добра обвързаност между сайта и форума към него, като спомогна за популяризирането на последния.

Някой да има идеи как (и може ли изобщо да стане с готови плъгини, без да се пише специален скрипт за целта) да стане това? Благодаря предварително на отзовалите се съфорумци 🙂

Неделен поздрав 🙂

Re: WP плъгин - обвързване на форумни теми със сай

Закачаш един РСС мод на пхпББ-то и първите две могат да се закачат, за третото, нямам идея дали може да стане. Трябва да видиш какво могат да правят РСС модовете.

Lilacor, не ми е известен готов такъв скрипт, още повече пък безплатен. Не че е много трудно да се напише, намери си програмист, ако е опитен ще му отнеме 1-3 часа (20-60 лева).

Lilacor, не ми е известен готов такъв скрипт, още повече пък безплатен. Не че е много трудно да се напише, намери си програмист, ако е опитен ще му отнеме 1-3 часа (20-60 лева).

Ами, да питам тогава направо 🙂 Желаещи за направа на такъв скрипт?

Аз едно време съм правил за джумла такова нещо и от опит ти казвам, че за да се вземат предвид всички права в phpBB и т.н. е доста сложно занятие.

Back
Горе