Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Искам примерно тези звездички да ги има във всяка публикация, която пускам. Къде точно трябва да поставя кода в WP? 🙂
hReview също е вариант, който работи отдавна, но разваля семантиката на страницата. Не е нормално примерно началната ти страница да е ревю 🙂
За WP аз лично ползвам GD Star Rating, Г много бързо го захапа, а има и доста опции....
Мисля, че основната идея на Г е да има човешки фактор, рейтинга показва дали дадената статия/страница се харесва на читателите...А и като всички наблъскаме звездички по WP, няма ли всичко да е със звездички и никой да не им обръща внимание или което е по-вероятно, Гугъл да ги разкара.
Ама то освен да сложите код че сте 5 от 5 трябва и реално да си имате система за оценяване. А не да си измислите някаква оценка 5 и да си я лепнете 😀. То това си е голяма лъжа. Ако се злоупотребява с това гугъл ще почне да го показва на все по-малко сайтове. Само най-авторитетните.
А някой има ли наблюдения върху следното:
в SERP-a на някои от страниците ми се показват звездичките, на някои не. Когато тествам тези, които са без звезди в тест тула на Г., всичко изглежда ОК.
Споделете, ако имате подобен опит.
Мерси