Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте!
Има ли някаква методика за вкарване на изображения в топ 5 при изображенията по дадена ключова дума?
Как най-общо трябва да ги оптимизирам за да ги избутам до топ позиция? Линк билдинг ли трябва да им правя на всяко по отделно?
Благодаря предварително!
Преди години хотлинкването работеше много добре за класиране.
Имената на файловете да съдържат ключовата дума - не гарантира топ 5. но помага.
Имената на файловете да съдържат ключовата дума - не гарантира топ 5. но помага.
А малко повече инфо за това хотлинкване, че не е било обект на много писания май...
Съдържат ги, но това никак не им повлиява...
Само едно не ми е ясно, какво ще правиш с трафик от картинки?
Имай предвид обаче и това, че хотлинкването яко товари трафика на сървъра, който съдържа картинките, поради това, че винаги ги зарежда от него, когато някой отвори страница с хотлинкнати картини, особено, ако са големи. Ако станат прекалено много, сървърът ти може и да се озори и да си имаш проблеми.Нишата ми е такава, че се ползва снимков материал и при търсене за една определена ключова дума за която се боря излизат 5 снимки на първа страница. В момента всичките са на един от конкурентните ми сайтове и искам да си вкарам моя в този топ 5. А трафика би ми довлякал клиенти, тъй като услугите ми са оффлайн.
E, това мисля, че се подразбира. Както самите Гугъл казват, алт атрибутът описва изображението.A за alt-овете някакви наблюдения ?
E, това мисля, че се подразбира. Както самите Гугъл казват, алт атрибутът описва изображението.
Колкото до хотлинка, наскоро видях, че моя снимка се беше класирала при имиджите. Набързо забраних хотлинкването и сега се отваря моя сайт 🙂.
В какъв смисъл си забранил хотлинкването и се отваря твоя сайт?
Имай предвид обаче и това, че хотлинкването яко товари трафика на сървъра.
Къде излизат тези 5 снимки, между резултатите от сърча ли които са?
Колко е натоварена нишата, колко резултата вади в изображения?
Според натовареността на нишата и броя желани изрази можеш да използваш различни "title" и ще излизаш и по двете.
Така, Нулсофт е дал кода за забрана на хотлинкването.В какъв смисъл си забранил хотлинкването и се отваря твоя сайт?
3dwebdesign.org/google-images-seo-optimizaciya.html супер полезно )))))![]()
Аз имам чудесно класирани снимки, които нямат никакъв алт и името на файла не съдържа ключовата дума, примерно снимката, която в момента е първа в изображения за "рожден ден".
Според мен тайтъла и съдържанието на сайта са с голяма тежест и предполагам хотлинкването, но за него нямам наблюдения.