Има ли интерес към 4-буквени домейни?

bgkulinar

Меринджей
Имам възможност да намирам 4-буквени домейни (LLLL.com). LLLL нямат смисъл и не са абревиатури, но пък част от домейните са индексирани. Нямат ПР или е 0. Има ли интерес на цена $50/парчето?

Re: Има ли интерес към 4-буквени домейни?

И аз мога да ви предложа LLLL.com само, че за по 20-25$ парчето. Ако някой има интерес може да ми пише на ЛС за списък с домейни които мога да усигоря.

Последно редактирано:

Нещо не схванах. Предлагате да ми потърсите домейни, които са свободни или в някакви залежали бази?

Нещо не схванах. Предлагате да ми потърсите домейни, които са свободни или в някакви залежали бази?

Няма свобдни LLLL.com. Засега се срещат в дроп-списъци и на аукциони. Което е свързано с криза. Пазят се само хубави. Вторичен пазар е много слаб и инвестиция в буклуци без премиум букви не си заслужава.

Второто предложение е много по-адекватно като цена.

А за 50-60$ сега могат спокойно да се търсят изгодни 4-ки без "лоши" букви .

темата не е в пазар, предполагам че може малко оффтопик , нали?

в godaddy редовно се срещат 4 буквени .com ама всичко се взима...
ако се поогледа човек може да си купи нещо. само незнам ако не е някаква абривиатура за какво може да послужи

Блак хат техники с подомейни с къси имена към 3 буквени com е най-честото приложение. Но откакто пуснаха евтини eu ,us си по на делавера да купуваш такива, заради едната буква печалба. Всичко останало е тарикати лъжат други тарикати че нещо е ценно.

За муслим не знам, но аз предлагам лични/собствени домейни. И ако има интерес, ще ги пусна за продажба, ако няма - здраве да е.

За муслим не знам, но аз предлагам лични/собствени домейни. И ако има интерес, ще ги пусна за продажба, ако няма - здраве да е.

Имам възможност да намирам 4-буквени домейни (LLLL.com).

Просто не звучеше като да са твои. Както и да е, ако някой иска да си купи такива домейни спокойно може да го направи във форума namepros.com, нужно е да се регистрирате и да имате paypal акаунт или moneybookers. За 50$ може да си намерите наистина хубаво четири буквено домейнче.

Аз известно време се занимавах с домейнинг, имах късмет да изчистя повечето си домейни преди кризата. Но и изгорях с десетина 🙂.

Просто не звучеше като да са твои.
Имам няколко мои, но ако има достатъчно търсене, ще мога да се снабдя с още.

А за 50-60$ сега могат спокойно да се търсят изгодни 4-ки без "лоши" букви .

Sergei-Cho, какво означава "лоши букви"?

Sergei-Cho, какво означава "лоши букви"?

😕 Може би не съм много точен, не знам конкретно определение на български.
Във всеки домейн има Premium и Anti-Premium (Bad) Letters
В зависимост от това колко Premium / Non-Premium букви има домейн (говорим за безсмислени 3-ки, 4-ки, 5-ки ) се определя и цената му.

Нещо такова
Q, X, Y, Z - Crapy Letters
J, K, U, V, W - Semi Premium Letters
A, B, C, D, E, F, G, H, I, L, M, N, O, P, R, S, T - Premium Letters

Та така, според мен "лоши букви" са всички освен
A, B, C, D, E, F, G, H, I, L, M, N, O, P, R, S, T - Premium Letters

😕

Е, то като си съчиниш домейн лесно става, но иди го купи 😉!

Това с буквите има смисъл в рамките на тяхното разположение по смисъла на CVCV (Consonant Vowel Consonant Vowel) - гласна, съгласна, гласна, съгласна, говоря принципно, защото не всеки домейн може да бъде сложен по този знаменател.

Но домейните от сорта cvcv, са по лесни за произношение от колкото биха били vvcv, и като добавим историята с по-добрите букви и по-лошите, се получава домейн от сорта на NTOP, STEP, LMON, OMNT, TRPO, възможните комбинации (съкратени думи) с тези букви са много повече, от колкото биха били с тези QZOX, ZXUY, YZXO, EXQY и т.н., поради простата причина, че самия брой на думите започващи със съответните букви, са по малко в английския език и поставени в определена подредба, ги прави много трудно произносими и запомнящи се.

Малко се омотах 🙂, надявам се да сте схванали смисъла!

Последно редактирано:

за това
quiz.com, xray.com, xerox.com, zed.com и доста други комбинации, мисля че са много с...

добър ден, колега. Прочети внимателно това
говорим за безсмислени 3-ки, 4-ки, 5-ки
Ако за теб xerox e безсмислен домейн - то ... е , ами, не знам какво да кажа ).

това за буквите ми изглежда много глупаво.

О, бате, не го измислих аз и не е измислено за теб ).

Ако си съчиня кратък звучен домейн с калпавите букви, ще струва по-малко ли Не мисля!

Ще струва точно толкова, колкото ще ти платят за него.

Все пак - да не забравяме, че тази тема е стартирана за обсъждане на 4-ки за по 20-50 долара!

Последно редактирано:

Имам възможност да намирам 4-буквени домейни (LLLL.com). LLLL нямат смисъл и не са абревиатури, но пък част от домейните са индексирани. Нямат ПР или е 0. Има ли интерес на цена $50/парчето?
Само до 28.11.2010 г 12 часа на обяд - 20$ парчето, като всички домейни са поне за две години регистрирани!!!

Back
Горе