Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Нещо не схванах. Предлагате да ми потърсите домейни, които са свободни или в някакви залежали бази?
За муслим не знам, но аз предлагам лични/собствени домейни. И ако има интерес, ще ги пусна за продажба, ако няма - здраве да е.Нещо не схванах. Предлагате да ми потърсите домейни, които са свободни или в някакви залежали бази?
За муслим не знам, но аз предлагам лични/собствени домейни. И ако има интерес, ще ги пусна за продажба, ако няма - здраве да е.
Имам възможност да намирам 4-буквени домейни (LLLL.com).
Имам няколко мои, но ако има достатъчно търсене, ще мога да се снабдя с още.Просто не звучеше като да са твои.
А за 50-60$ сега могат спокойно да се търсят изгодни 4-ки без "лоши" букви .
Sergei-Cho, какво означава "лоши букви"?
quiz.com, xray.com, xerox.com, zed.com и доста други комбинации, мисля че са много с...
Ако за теб xerox e безсмислен домейн - то ... е , ами, не знам какво да кажа ).говорим за безсмислени 3-ки, 4-ки, 5-ки
това за буквите ми изглежда много глупаво.
Ако си съчиня кратък звучен домейн с калпавите букви, ще струва по-малко ли Не мисля!
Само до 28.11.2010 г 12 часа на обяд - 20$ парчето, като всички домейни са поне за две години регистрирани!!!Имам възможност да намирам 4-буквени домейни (LLLL.com). LLLL нямат смисъл и не са абревиатури, но пък част от домейните са индексирани. Нямат ПР или е 0. Има ли интерес на цена $50/парчето?