Къде ще ходите на почивка?

• Автор Автор nbsp
  • Начална дата Начална дата
Re: Къде ще ходите на почивка?

Нали имаше някаква врътка за резервации в бг хотели през немски сайтове. Някой сеща ли се кой сайт?

Аз си правя през holidaynights.co.uk най-добрите цени, дори за България. Иначе английския сайт на ТУИ e thompson.co.uk, но хотелът в който бях през май и резервирах през тях, не ме изкефи особено. От Халкидики горещо препоръчвам Ханиоти, другите градове или са далече от плажа или плажовете са предимно каменисти.

Нашата почивка бе резервирана през its.de
Скъпичко е. Като гледам цените, тройно на това, което платих миналата и тази година. Но в немските сайтове си е скъпичко.

• Like
Реакции: n00p

Много е относително. За някой дестинации е скъпо, за други е супер евтино. Зависи какви пакети са купили.
Пробвах и с Томас Кук и Некерман, цените за нашата дестинация бяха по-високи.
За други бяха по-ниски.

Ами аз и една малка група решихме да отидем на Мусала изминалите събота и неделя.
Не, че може да се нарече почивка, но беше интересно преживяване с много забавления и красива графика. 🙂
Вероятно предстоят палатки, хижи и малко море. 🙂

Много е относително. За някой дестинации е скъпо, за други е супер евтино. Зависи какви пакети са купили.
Кажи ми само цената за един ден HB и после аз ще ти кажа колко ми взеха на мен.

Аз си правя през holidaynights.co.uk най-добрите цени, дори за България. Иначе английския сайт на ТУИ e thompson.co.uk, но хотелът в който бях през май и резервирах през тях, не ме изкефи особено. От Халкидики горещо препоръчвам Ханиоти, другите градове или са далече от плажа или плажовете са предимно каменисти.

Последно бях в Касандра. Беше супер. Бира от 2.5€ преди две години. Супер!!!

Относно тази година, вече посетих Viareggio, Terrenia, Venice, но единственото читаво място ми се стори Forte dei Marmi. Септември може би няколко дни в Sardinia и в Sicily.

След това със сигурност Будапеща, Бургас, Приморско, Казанлък, Боровец и накрая София.

Вече бяхме по северното Черноморие. Особено ме впечатли нос Калиакра - в Свежо може и да гласувате, ако снимките и впечатленията ми ви допадат.

Марто Петров пък ни показа Бялата лагуна на север от Балчик. Бикс и Ралица ни заведоха до Болата - няма такива красиви места.

Вече бяхме по северното Черноморие. Особено ме впечатли нос Калиакра . Марто Петров пък ни показа Бялата лагуна на север от Балчик. Бикс и Ралица ни заведоха до Болата - няма такива красиви места.

И не посетихте Камен Бряг и Тюленово ???

ооо на Камен бряг и аз планирам да прескоча...иначе.. по планина- Габрово, Лакатник ... и на морце Китен ... ама въобще не ме свърта на едно място вече ...🙂

Тасос нещо не успя да ме впечатли
Защо така? Скоро ще ходя там (след около месец) и разглеждайки тези снимки останах очарована. Но едно е снимки, друго е личния опит, би ли споделил? 🙂

Да върна една тема от миналата година. Някой ще се похвали ли с интересна лятна почивка, че аз още не съм решил.

Back
Горе