SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Национален Протест на 14.01.09

Re: Национален Протест на 14.01.09

Реших максимално да експлоатирам въпроса за протеста и скатавката (и да си избия поне част от споменатите в другата тема милиони(евро да не забравя)), а и според мен въпроса е актуален. Та пуснах статия в едно богче, където имам връзки ;)

статия

Ще се радвам на интелигентни коментари.

Тези, на които им допада, може да бутнат по едно рамо...
Код:
http://svejo.net/home/link_summary/135863-140109-protest-i-rabotnoto-mqsto

http://dao.bg/story.php?id=32907
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Напълнил съм една раница със стари обувки и тръгвам към София! :D Успех утре!
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Шепа хора успяха да профанизират протеста. Брвао, момчета, успяхте да си навлечете глева на всички, които не бяха там. Това също беше една от причините да не искам да отида. НЯМАШЕ грам организация! От един миркофон се чу: "това е мирен протест", следващата секунда Бум! Бомбичка. И си вярвате, че ще ви вземат насериозно от тук нататък?
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

@bedio това ли трябваше да стане? Това ли беше мирния протест? Не хвърлям някаква вина върху тебе :)
 
Последно редактирано:
Re: Национален Протест на 14.01.09

то по тази логика сайтовете като dnes.bg , news.bg , nTV и ... и.... всички са виновни!

стига глупости! каквото станало станало важното е поуките да се вземат и да се мисли отново трезво а не да дирим кои е виновен....
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Добро е това, добре са преставили нещата студентите. Браво. Пак като в 97 студентите ще спасяват страната. Това е колкото хубаво толкова и тъжно..

ееееех, някой помнят и 89г... :)
Баси случката...то 20 години минали, а тая България така и не е мръднала...жалко за пропиляното време.
А имахме такива недежди някога...
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Нагли мишки, как се измъкнаха! Тц тц. Утре всички в 11 ч.
Вижте как се ебават с народа, как бият деца ужас
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Там сме разбира се !!!!
Свалям шапка на всички дошли от други градове.

Но, явно 99% от народа ни си живее добре, доволен е, получава добра заплата, и т.н. и т.н. и не чувства нужда да присъства. Само оправдания и жалки приказки слушам по радиото, как хората подкрепят протеста но не са присъствали. Чудя се какво трябва да се случи за да излезнат и те.. Кръвния десятък ли да въведат ? Стойте си по домовете.

Пожелавам им за в бъдеще мирно да се борят със ситемата, законите, здравеопазването, мутрите и т.н. и т.н. може би тогава ще си извадят главата от дупето...

А тези които си изкарват парите честно, млеко производители, зърно производители, всички свери на животновъдството... те отдавна са на ръба на мисярията. Знаете ли на колко се изкупува мляко личър ? Това е от години насам. Тези които се двуомят за протеста, замислят ли се за това ?

Как спите нощем?

Наистина ли вярвате че с мирен протест ще стане нещо. Няма. Пък Вие не идвайте, аз ще отида да ме бият, няма грижа... Но отворете си очите, защото светът (България) не се простира само в совствения Ви кръгозор. Десетки години наред ни еб*т, и ние си траем, протестираме тихо, мирно. Учителите, фермерите - всички... какво стана ? Нарече Станишев "Циркаджий".. пък вие си стойте дома.

Аз не съм привърженик на това което се случи, и на опозоряването на протеста. Но... май това е начина.

Докато поне не излезне някои и не каже какво правим с исканията на студентите за Натура 2000, горите, спортните комплекси, Студентски град и т.н и т.н и т.н
 
Последно редактирано:
Re: Национален Протест на 14.01.09

Не се сдържах... виц:

Ахмет Доган и Сергей Станишев посещават публичен дом.Намират си едно момиче и започва луда орална любов.Първи е Доган … минава половин час Станишев не издържа и предлага:

- Ефенди, да се сменим малко ?

Доган го поглежда и казва:

- Че сменете се де ….

източник: www.smqh.info
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Случайно се загледах в шоуто на Слави преди малко и от там изникна едно добро искане - референдум за замяна на пропорционалната избирателна система с мажоритарна.

Според мен си заслужава това да бъде целта на този протест.

Ясна, проста и трудно осъществима. Струва си да се опита според мен. Как мислите вие?

На протеста му е необходима цел и тази е добър вариант.
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Точно на този протест трудно ще бъде цел, след всичко, което стана. Но аз лично също подкрепям идеята за референдум.
Какво според теб стана? Според мен калпавите министри и депутати провокираха още много хора да участват. Аз като им слушах изцепките и цяла вечер не ме свърта, даже прописах по темата. Самоче възможностите ми да присъствам са много ограничени, което още повече нагнетява нещата. Ама както е тръгнало няма да имаме избор скоро...

Ups I did it again... статийка И референдум е нещо…
ето и едно свежо ако някой има желание да го подкрепи
Код:
http://svejo.net/home/link_summary/137475-I-referendum-e-neshto
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Вчера след протеста, цял ден слушам хора които се оправдават как и защо не са ходили. Едни ми казват "ебати простотията е било" други "има и друг начин", трети "не мога зает съм", или ми казват че няма да дойдат днес (те не са били и вчера де) защото са гледали по телевизията каква сган и простотия е било, а аз ги питам "Е добре де.. 1вия ден защо не бяхте - не сте знаели че ще се получи така?" .. И от там се почва с глупостите...

Честно Ви казвам, срамувам се ....

5000 човека вчера, 2000 днес (2милиона живеят в София, чак пък всички ли имаха неотложни работи, болест, или пък е под тяхното ниво подобен протест) ... срам.. срам..
 
Последно редактирано:
Re: Национален Протест на 14.01.09

За пореден път държавата се изгаври със нас... http://www.webkeybg.info/the_cave/?p=336 ... явно вече им става навик... днес бях на протеста, и утре ще бъда... има ли протест - там съм, за съжаление един ден ще ми писне и ще се махна от тази скапана продъдена измет... да това е дъжавата ни за съжаление...
 
Re: Национален Протест на 14.01.09

Е, аз бях първия де, но повече няма да отида. Пълен та*ак. Едни искат да спре реституцията, други да се смени някакъв здравен шеф, трети искат не знам какво си. Ясно е, че протестът е еклектичен. през 97-ма поне знаехме за какво протестираме (не че стана кой знае какво).
 

Горе