Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
За толкова ли се продаваш Бруте, сине мой 🙂.Забравил си да добавиш още един отговор, Джордж Вашингтон, на него му вярвам аз, от по 100
Баси, мен са ме пропуснали в списъка 😡
Кофти 🙂
Бих пусна отделна анкета за нас двамата, но вероятно ще изям банана. Ти си знаеш, че съм по-красив и по-умен от теб 🙂Баси, мен са ме пропуснали в списъка 😡
Кофти 🙂
Забравил си да добавиш още един отговор, Джордж Вашингтон, на него му вярвам аз, от по 100
а дали на някой от предпримач.ком му пука за тях? Аз гласувах за кулинара, честен човек ми се вижда, тоя денби за първи път го чувам 🙂Анкетата е смешна. Ако се опитваш да вдигнеш хейт защо не я пусна в предприемач.ком, а тук? 🙂
Освен друго е сбъркан единия ник.
Мерси, трогнат съм. Да не забравяме, че в предприемача тоз онзи знае за чичо си Кулинар 🙂.а дали на някой от предпримач.ком му пука за тях? Аз гласувах за кулинара, честен човек ми се вижда, тоя денби за първи път го чувам 🙂
а дали на някой от предпримач.ком му пука за тях? Аз гласувах за кулинара, честен човек ми се вижда, тоя денби за първи път го чувам 🙂
а дали на някой от предпримач.ком му пука за тях?
А, дали пък на някой от тях им пука за някой от предприемач.ком? 😱