Нещо се мъти в серпа?

Re: Нещо се мъти в серпа?

дефинирай "твърде нагло" ?

Ми примерно ако се сложи един таг само на една публикация си става 100% дублирано съдържание на тага с публикацията. От това полза няма и си е твърде нагло да търсиш трафик с нов тайтъл на старо съдържание 🙂 Също така си е нагло да имаш тагове, на които не отговаря нито една публикация, както беше в topobiavi.com 🙂

Не знам какво се мъти из жалкия серп, но вече положението е плачевно. Нищо не може да се открие в Гугъл заради спам-олигофренични сайтове.

Ето Ви пример: http://www.google.bg/search?q=клима...FIX4sgbVk-C6DA&start=30&sa=N&biw=1280&bih=685

В първите 3 страници аз не открих един резултат, който да ми помогне. После се чудят защо имали репорти или било ли ръчно и други.

Не знам какво се мъти из жалкия серп, но вече положението е плачевно. Нищо не може да се открие в Гугъл заради спам-олигофренични сайтове.

Ето Ви пример: http://www.google.bg/search?q=клима...FIX4sgbVk-C6DA&start=30&sa=N&biw=1280&bih=685

В първите 3 страници аз не открих един резултат, който да ми помогне. После се чудят защо имали репорти или било ли ръчно и други.
Интересно, но без последните параметри се вижда това.

абе, явно има големи маржове в нишата с климатиците, като ги гледам колко са щедри откъм adwords

Подадох молба за преразглеждане за ипотпал.com
Преди да я дам сложих един блог, няколко спиннати статии и отговора е, че все още е против правилата им. Статиите са добре спиннати, вече започвам да им се чудя ...

Снощи май пак е имало чистка, като гледам и безплатно.нет и той е в коша вече аз имам някакъв още по-голям спад, но mysql сървъра ми е бил спрял вечерта та може и на това да се дължи.

Извинявам се грешката е моя и те са имали проблеми с сървъра.

Последно редактирано:

Изненадите на Гугъл продължават. То няма жУвотно, което да спре използването на черни техники.

Това не го разбрах? Кой от резултатите за 6ти септември не ти харесва?

За: Нещо се мъти в серпа?

За: Нещо се мъти в серпа?

netsurfer@ Какво разбираш под добре спиннати? Ако са хубаво синонимизирани това няма да ти помогне, знаеш че Г има много добра система за синоними. Трябва да са ползвани различни методи за спинване спинване на цели изречения и т.н. за да се получи добре спинната статия. А и уникалния контент му е майката 🙂

Серп-ът е зле, не говоря за ниши и фрази, по които работя ... просто си търся като потребител.

Back
Горе