Нещо се мъти в серпа?

Re: Нещо се мъти в серпа?

Май удря точните съвпадения в онпейдж за сметка на страници с повече линкове и авторитет? Това трябва да е от стратегията на пандата срещу лонг тейл таговете 🙂

Май удря точните съвпадения в онпейдж за сметка на страници с повече линкове и авторитет? Това трябва да е от стратегията на пандата срещу лонг тейл таговете 🙂
Нещо подобно. Вади напред страници в които нито го има в тайтъла, нито го има като словосъчетание, вади си от целия текст едната дума в началото, другата в края и ето ти резултат. Не, че е проблем да се променят long tail таговете по тази схема, но въпроса е до кога ще е тази схема 🙂

А смятате ли, че ще се оправи скоро това нещо? Смисъл има ли възможност да е временен експеримент нещо при СЕРП ъпдейта или ще си остане така и трябват генерални промени, които ще доведат до доста парични, физически и психически загуби...при мен спадът на импресиите е близо 50 %, много се надявам да се възстанови скоро, иначе ще е тежко... 🙁

на картинг портала ми засега му се отразява добре - и потребителите, и адсенса са х2

Хмм. Че то така няма ли да се ранкват само големите сайтове за всичко, стига да е спомената тук там думата, дори и страницата да няма нищо общо 🙂. Дано да са го измислили добре все пак и това да не стане.

На теория freebg.eu трябва да е спечелил от промяната, ама гледам трафикът не е нагоре. Поне не е и надолу 🙂

хахаха какъв съм идиот 😀 съжалявам

Говорейки за нерелевантни резултати: http://www.prikachi.com/images/888/3468888H.jpg

Първият резултат по думата "бебе" ми излиза български сайт на арабски 🙂

Според мен нещата се тестват и напасват, другият вариант е да са задали някакъв хаотичен алгоритъм, иначе няма никакво обяснение? В серпа изкачат все по-необичайни резултати..... Директорийката ми отлетя, ако се задържи така ще трябва VPS 🙂
AK-2.JPG

При мен арабския сайт е на 10-то място.
@bulram
Какъв потенциал е имала само директорията ти. Само една лека промяна в алгоритъма е била нужна за да се отприщи тоя потенциал 🙂.

Айде, още един домейн ми изгоря. Предния път се размина, но сега - не. Първо ми намалиха трафика почти наполовина от няколко дни, а днес нацяло.
А си правеше по 25 - 30 000 ...
А и е ръчно 100% защото този сайт има над 190 000 индексирани страници с уникален контент, които вече и те не излизат в серпа ...

Ша разбЕрете, че вече не върви номера с автоматизирания контент, ама...
Наистина ли?
Шота е от преди малко ..
В случая въобще не става въпрос за алгоритъм а за ръчно и то върху целия домейн ...

П.п. Благодаря за червеното, още един път се обеждавам, че тук не трябва да се споделя нищо ... със здраве ...

Прикачени файлове

• s1.jpg
    s1.jpg
    15.6 KB · Преглеждания: 0

Сега ръчно, скоро на автомат.
Знам, че ти не си с червеното 🙂

Ако стане автомат - ще е супер, но сега не е много коректно, все пак на този сайт има над 200 000 уникални статии които в момента не излизат в серпа дори и при търсене на заглавието ... Но повече не смятам да задълбавам във форума с подробности, че "доброжелатели" много ... 🙂

п.п. Днес си купих 10 eu-ta за $10 благодарение на теб, има място за редиректи и смени на домейни 😛

netsurfer, сайта на БГ или на английски е? Уникалното съдържание писано ли е или спинирано/синонимизирано? Ако е ръчна намеса, значи набират някаква база за сравнение и после всичко това ще влезе в алгоритъма, но поне сега докато е ръчно може да се определят някакви рамки, по които се движат модераторите, ако изобщо има някаква синхронизация между тях. Като гледам казуса "виденов".....

P.S. ясно е, че сайтове като твоя и на bg-info ще сте бушоните, поне споделяйте какво сте предприели и отговорите на модераторския екип...ще е полезно.

Последно редактирано:

@netsurfer При мен положението е същото почти всички сайтове ми заминаха на вятъра!
Сложих страниците с таговете да не се индексират само да ги следва единият си върна 50% от трафика, но само за няколко дни, днес пак се сгромоляса.
При другите ползвам същия метод няма развитие.

За бг-инфо пусках и молба за преразглеждане и получих отговор че все още им нарушава правилата като съм отстранял нередностите да подам на ново, е махнах му и на него таговете да не се индексират и чакам, но като видях какво се случи с другия с таговете които не се индексират вече почвам да се съмнявам дали въобще е от това.

Все повече почвам и аз да си мисля че е ръчно.

Back
Горе