Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Колегата на работа взе за дъщеря си преди месец от САЩ. Донесе го в офиса да го тества. Доста приятен ми се стори, много добре се чете на него, сравнително бързо сменя страниците и скоро спомена че за месец и половина до сега го е зареждал 1 път, но си е поиграл доста с wi-fi му. Иначе няма никакви проблеми с кирилица, чете си я отма. Всякакви текстови документчета, pdf, html файлчета, че и снимки(разбира се черно бели ги вади). Не става обаче да се чете на тъмно, защото няма подсветка самия дисплей(използвано е електронно мастило). Според мен ако обичате да четете книги, доста яка джаджа. Мятате си от читанката 1000 книги и само ви остава да намерите време да ги прочетете. Това става дума за 3-тата версия на Киндъл.
За А4 .pdf-и тоя от 110 лири върши ли работа? Ако нещо се прецака, трябва да го шипваме обратно на Amazon ли?
Липсата на поддръжка на нормален формат за екниги от Киндъла се омаловажава от собствениците му, но според мен си е голяма пречка - не се поддържа нито един от наличните в Читанка.
Ако поръчвам от амазон.ко.ук доставят ли до БГ и колко струва или да ползвам услуга на еконт. И ако може да поръчам от ко.ук що има някакви линкове "драги посетители ако се от друга страна идете на амазон.ком " или нещо от сорта