bgkulinar Меринджей 11 Август 2011 #21 Re: Случая с Грабо Iwo, я спретнете една асоциация на груповите офертаджии.
ivo.apostolov Неразбиращ 11 Август 2011 #22 Re: Случая с Грабо bgkulinar каза: Iwo, я спретнете една асоциация на груповите офертаджии. Увеличете... Имаше такава идея, за съжаление 1-2 от по-големите играчи не желаеха и поради това остана във въздуха. Иначе официално от днес, аз не съм в този бизнес 🙂
Re: Случая с Грабо bgkulinar каза: Iwo, я спретнете една асоциация на груповите офертаджии. Увеличете... Имаше такава идея, за съжаление 1-2 от по-големите играчи не желаеха и поради това остана във въздуха. Иначе официално от днес, аз не съм в този бизнес 🙂
A a_vel New member 11 Август 2011 #23 Re: Случая с Грабо ivo.apostolov каза: Иначе официално от днес, аз не съм в този бизнес 🙂 Увеличете... Why 🙂
Re: Случая с Грабо ivo.apostolov каза: Иначе официално от днес, аз не съм в този бизнес 🙂 Увеличете... Why 🙂
ivo.apostolov Неразбиращ 11 Август 2011 #24 Re: Случая с Грабо a_vel каза: Why 🙂 Увеличете... Продажба. А причината за нея е, че пазарът се пренасити и не виждаме дългосрочна перспектива за нас в него. Освен това сме към приключване на нов проект, който след като стартира ще отнема твърде много време.
Re: Случая с Грабо a_vel каза: Why 🙂 Увеличете... Продажба. А причината за нея е, че пазарът се пренасити и не виждаме дългосрочна перспектива за нас в него. Освен това сме към приключване на нов проект, който след като стартира ще отнема твърде много време.