SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Финализиране на плащането в адсенсе

Re: Финализиране на плащането в адсенсе

Добре бе, хора, каква е тая драма, не мога да разбера... Кулинаря каза, че това се е случвало и преди и че не влияе на получаването на парите. Имейлите за пратено плащане наистина пристигнаха - по коментарите в темата, не само при мен... В съпорт форума на Г са написали, че проблемът ще бъде оправен до края на деня ДНЕС... Утре отиваме и си взимаме парите, не е необходимо през 10 мин някой да проверява и да пише, че още не са пристигнали данните... Давайте малко по-серионо... Голям праз, че Кулинаря или някой друг вече си ги е взел, какво от това?
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

по-горе имаше и линк, че инфото за плащанията ще бъде налично днес...
Що не прочетеш точно какво пише преди да ръсиш компетентни мнения?


с кое точно е бил безполезен?
С това, че в тема в която заинтересувани обсъждат проблем, незаинтересован твърди че няма проблем. Кое му е полезното на това според теб? Уверения от типа "шъ съ упраим" да ходи да ги дрънка по митинги... Не че няма да се оправят нещата просто хората се интересуват и вместо да се дава смислена информация само празните приказки на някойси отворко.

Другия с червеното си го виждам кой е, ама какво му е влязло и откъде си нямам идея и не ме интересува, така че не се засягам. Който има комплекси, да си ги третира, както намери за добре .

Все пак, ако форума ще изпада до нивото да се толерира отношение като на кулинаря в тази тема ... не е на хубаво.
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

Добре бе, хора, каква е тая драма, не мога да разбера... Кулинаря каза, че това се е случвало и преди и че не влияе на получаването на парите.

Kobreti... драма няма. Има обсъждане на проблем на Гугъл, който ще забави изплащането.
И агресивни, обидни мнения от Кулинаря. Защо не са взети мерки и не е наказан... като собственик на форум, натрупал много голям опит през последните 12 години мога да ти обясня, но не му е тук мястото.

По писаното от теб виждам, че приемаш по презумция казаното от Кулинаря. Съветвам те внимателно да анализираш наличната информация и сам да формираш мнението си. Както казах в началото на темата на кулинаря - имаш глава на раменете - използвай я...

Подобен бъг не се е случвал никога от 2008-а година досега. /Естествено, отварям задължителната скоба - на мен не ми се е случвало, но аз съм доста любознателен и не мисля, че бих го пропуснал/
Съждението, че не влияе на получаването на парите е двояко. Да, рано или късно всеки от засегнатите акаунти с голяма доза вероятност ще си получи дължимото. Естествено, въпросът е кога ще стане това.

Надявам се да не се обидиш като определя и твоите писания като подвеждащи и глупави:
Пишеш:
В съпорт форума на Г са написали, че проблемът ще бъде оправен до края на деня ДНЕС...

Това не е вярно, за пореден път си чел през ред - естествено, имаш възможност да ме опрпвергаеш с линк към подобно твърдение.
 
Последно редактирано:
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

До днес предиобед темата беше 50/50 смислена, сега вече е мерене на Его. Проблем има - независимо дали е в системата за плащания или просто във front-end-а където това се визуализира, такъв проблем има. Обсъжанията стигнаха до това, кой е по-велик, а не кой е получил пари и кой ги е получил без код или все още чака. Когато си охладите страстите и имате по-смислени кометари от това, чия майка е по-желаната пишете ми на лично за да отключа темата отново.
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

Вече отговарят по различно на запитвания на проблема. Това е отговор от днес, който получих:
Hello,

We are writing you to tell you about a problem affecting the display on your Payments page that might prevent you from picking up your Western Union payment.

As you will notice, finalized September earnings are displaying as $0 on your home page and not at all in your Payments page. It appears that this is a syncing issue between our payment system and the frontend, so rest assured that your earnings were correctly calculated and will be paid out as usual.

The October 'Payment issued' line item is also not displaying. While you will be paid as usual and according to the normal schedule, we understand that you will be unable to pick up your payment without the corresponding MTCN numbers. Our team is actively investigating this issue, and we will provide an update as soon as we can. If the problem is not resolved in the next few days, we will email your MTCN numbers individually.

No action is required if your account is affected by this issue. We apologize for the inconvenience and will post an update as soon as we have found a solution to this problem to our known issues page: http://www.google.com/adsense/suppor...answer=1067521

Thank you for your understanding.

Sincerely,
The Google AdSense Team
Предвид че доста се забавиха успокояват, че ако не решат проблема скоро обмислят да пускат MTCN номерата индивидуално.
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

Все по-трагичен става съпорта на Гугъл.
След като признаха, че имат проблем с визуализирането на MTCN, сега тихомълком признаха, че има и друго проблем с потребители на GAN, които въобще не са си получили парите за октомври:
Some Google Affiliate Network publishers will notice that their earnings for September are displayed as $0 on the Home page and are not showing at all on the Payments page. In this case, October payments were not sent. Rest assured that earnings were correctly calculated and are securely stored. We are working diligently to resolve this issue. We know regular payment is important to many of you, and we are eager to get your payments sent as soon as possible.

Резилът е голям и продължава да се увеличава.

По повод бъга, който интересува повечето от нас - липсата на достъп до MTCN номер... политиката също е сменена. В мейла и FAQ доскоро беше написано, че ако не се справят ще пускат номерата индивидуално по мейл. Е, вече не го пише, а е завоалирано по друг начин. Вместо:
If the problem is not resolved in the next few days, we will email your MTCN numbers individually.
пише:
We are investigating alternate methods for getting MTCNs to publishers paid via Western Union, and will update this page if we are able to offer another method of getting it to you.
Неудобната думичка few days вече я няма :)
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

Ами... явно не можаха да оправят бъга - днес трябва всички с проблем да са получили своя MTCN по най-елементарния начин - ръчно разпратен с мейл.
От една страна това е хубаво - най-накрая ще можем да си вземем заработеното. От друга... възниква въпроса - след като проблема не е отстранен какво ще стане следващия месец? Пак ли ще има проблем с финализирането и оттам респективно с изплащането.
Предполагам ще разберем до няколко дни - то си дойде време за финализиране на приходите за октомври.
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

:mad:А така, при мен са ми обединили Септември и Октомври на едно място - в приходите за Септември, нямам номер пратен. Така излиза май, че ще чакам плащане през Ноември... При вас така ли е?:mad:
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

Дам, при мен също е оправена страницата - вече се вижда октомвриското плащане, както и са финализирани приходите за следващото плащане.
 
За: Финализиране на плащането в адсенсе

За: Финализиране на плащането в адсенсе

При мен са си поотделно септември и октомври и вече има данни за плащане за септември. Изглежда го оправиха накрая.
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

И при мен всичко се възстанови по старому. :)
 
За: Финализиране на плащането в адсенсе

За: Финализиране на плащането в адсенсе

Тъкмо ги бех отписал септемврийските и днес се появиха платени. Даже X 24 Извършено плащане
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

Да продължа с ламерските аномалии...
Този месец всичко изглеждаше нормално. На 23.11 се появи плащане в процес, но то все още си седи в процес... Никога е нямало такъв таймаут между изпращането на парите от Гугъл и получаването на номера - вече 6 дни.
Други с подобни наблюдения за ново забавяне и излизане извън стереотипа има ли?
 
Re: Финализиране на плащането в адсенсе

Да продължа с ламерските аномалии...
Този месец всичко изглеждаше нормално. На 23.11 се появи плащане в процес, но то все още си седи в процес... Никога е нямало такъв таймаут между изпращането на парите от Гугъл и получаването на номера - вече 6 дни.
Други с подобни наблюдения за ново забавяне и излизане извън стереотипа има ли?

И при мен така. Миналия месец ги получихме около 5-ти и без прогресиране, така че предполагам, че само ще има забавяне. Спирам, защото не влизам повече тук...
 

Горе