Хостинг фирма спира блога на Пламен Юруков

Статус
Not open for further replies.
Re: Хостинг фирма спира блога на Пламен Юруков

Ааа еврейчето гнусно от Канада веднага зациври и мазно започна да се извива и да говори за правила..., а твоето е гавра с целата държава и нейните символи! Повдига ми се от такива като тебе. Решило то чифутчето жалко да си вдига популярността на извратеното сайтче като пуска провокативни теми и дразни обществото.😡
Всичко бях чувал, само не и, че съм евреин.
Но да те светна - няма гавра - къде видя такова нещо? Гаврата с държавата я правят именно тези, които активно ползват настоящите символи. Нали знаеш под какъв флаг работи настоящото правителство?
А правилата са си правила - достатъчно време такива като теб обижат и клеветят по форумите - дано скоро всички форуми се затворят за такива като теб.

Сори, нямам правя да търкам тук. Антисемита направо бих го баннал.
Къде виде антисемитизъм? Аз нападам лично определен чифут, а той напада целия български народ и българската държава, което е антибългаризъм. Ама си запращел от акъл направо...

Всичко бях чувал, само не и, че съм евреин.
Но да те светна - няма гавра - къде видя такова нещо? Гаврата с държавата я правят именно тези, които активно ползват настоящите символи. Нали знаеш под какъв флаг работи настоящото правителство?
А правилата са си правила - достатъчно време такива като теб обижат и клеветят по форумите - дано скоро всички форуми се затворят за такива като теб.
Дано скоро бъдеш съден и екзекутиран за гавра с националните символи! Канадско еврейче извратено!

@Пламен - ти пък какъв си и от каде излезна?
Вземи да внимаваш какво пишеш и каде пишеш - не си този, който може да казва кой какъв и да обижда!
Бати от каде тази злоба и комплекси?
Хайде имащите власт във форума да вземат мерки относно онова нещо.

ПП Това да не А.А? че малко на неговия стил ми прилича ;D

Стилът на този Пламен ми изглежда познат, срещал съм го май и в други форуми и мисля, че не му е тук мястото за изява ...
Тази тема би трябвало да се разглежда само като взаимоотношения хост-клиент - всичко останало бих го прочистил ...
ПС да ... човекът си има проблеми ...

@Пламен - ти пък какъв си и от каде излезна?
Вземи да внимаваш какво пишеш и каде пишеш - не си този, който може да казва кой какъв и да обижда!
Бати от каде тази злоба и комплекси?
Хайде имащите власт във форума да вземат мерки относно онова нещо.

ПП Това да не А.А? че малко на неговия стил ми прилича ;D
Ти никаквецо от къде изпълзе и с какво право мислиш че можеш да ми държиш сметка какво на кого говоря? Айде марш обратно в дупката и не ми се меркай повече. От къде го вадите това малоумие и комплексарска педерастия? Ако некой напсува майка ти пред тебе нема ли да изпитваш злоба към него или си мазохист? Е, аз като българин не обичам никой да псува и да се гаври нито с майка ми, нито с Родината ми.

Е, аз като българин не обичам никой да псува и да се гаври нито с майка ми, нито с Родината ми.
Ех, че патриот, бе! Как скача в защита на Родината, за пръв път попадам на такъв човек - криещ проблемите си от психологично естество зад патриотизъм. Айде моля ти се... отивай да спамиш някой подфорум на data.bg...

@Пламен - стига лая! Ако, те биваше за нещо, щеше да хапеш, където му е мястото.

@webmaster - сайта ти не бачка... което може и за добро да е, но свободните интерпретации на символите на държавата се третират като престъпление и като цяло се резервирани за от депутат нагоре защото си имат имунитет. Също така подобни интерпретации са обидни за много хора, мен включително.

@ted - щом Юруков е нарушил правата на хостинга, имат достатъчно основание да го разкарат, а тезата за цензурата е напълно несъстоятелна.

Ех, че патриот, бе! Как скача в защита на Родината, за пръв път попадам на такъв човек - криещ проблемите си от психологично естество зад патриотизъм. Айде моля ти се... отивай да спамиш някой подфорум на data.bg...
Какви проблеми малоумнико и како общо имат тука изкуствени думи като патриотизъм и т.н. Аз ако напсувам майка ти или изнасиля дъщеря ти пред тебе и пред нея ти вероятно ще скриеш проблемите си от психологическо естество зад обичта към семейството си? Айде, не ти се моля, ама земи си *** ******* ******!
Не гъмжи ами направо се пука по шевовете от комплексарщина тоя форум.

@Пламен - стига лая! Ако, те биваше за нещо, щеше да хапеш, където му е мястото.
И къде му е мястото за хапене в конкретната ситуация? Виждам нещо нередно и изказвам своето възмущение от него, какво хапене, какво място, какви пет лв.??? Мислете малко преди да пишете общи фразички!

Аз ако напсувам майка ти или изнасиля дъщеря ти пред тебе и пред нея ти вероятно ще скриеш проблемите си от психологическо естество зад обичта към семейството си?
Ясно, преживял си тежка психическа травма, не е леко и майка ти и дъщеря ти да ги сполети нещо такова. Съжалявам!

Ясно, преживял си тежка психическа травма, не е леко и майка ти и дъщеря ти да ги сполети нещо такова. Съжалявам!
Що за неадекватен идиот!😱

Що за неадекватен идиот!😱
Ами, очевидно в това е проблемът, щом само това си повтаряш. Потърси психолог в Google, дано все още да си в компетенцията на такъв специалист, а нещата да не са отишли в областта на психиатрията 😉

nikoladd един добър адвокат може да ти докара много главоболия от "несъстоятелни" тези ... а първото ми изречение беше точно това - неплащането е достатъчно основание и нямаше нужда да навлизат в мътни води, ако това всъщност не е било водещата причина ...

Ами, очевидно в това е проблемът, щом само това си повтаряш. Потърси психолог в Google, дано все още да си в компетенцията на такъв специалист, а нещата да не са отишли в областта на психиатрията 😉
Путьо, защо всека една форумна мижитурка като тебе, когато не знае какво да каже се хваща я за правопис, я за психиатри и т.н.?
Дадох ти пример с майка ти и дъщеря ти, който те закопа и доказа правотата на моите възгледи, ти се насра и започна неадекватно да пелтечиш за психиатри и психолози. Като бъдеш затапен и немаш какво да добавиш просто се оттегляш с подвита опашка като ритан пес и готово. Но не, той комплексарът винаги требва да си покаже комплексарщината.

@webmaster - сайта ти не бачка... което може и за добро да е, но свободните интерпретации на символите на държавата се третират като престъпление и като цяло се резервирани за от депутат нагоре защото си имат имунитет. Също така подобни интерпретации са обидни за много хора, мен включително.
Току-що пробвах и бачка. Нямам намерение да обиждам никого. Предложението за нови символи не е против закона.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе