DrupalCamp 2011

Re: DrupalCamp 2011

Заповядай 🙂 Обещавам да се постарая да я включат в програмата. Всяка една градивна дискусия би била от полза, дори и тази, която предлагаш. 😉

ЕДИТ: Само имай предвид, че там ще има 100-тина друпалсити и не обещавам, че ще мога да те опазя на място 🙂

😱 не знаех, че е глобално събиране на всички, които го ползват...

ЕЕЕЕ, вече се пооля малко. Само локално в БГ, като имаш предвид, че ни е много трудно да съберем общността и предполагам, че ще дойдат 100-тина души, които реално представляват около 5-6% от хората в БГ, които ползват Друпал 😉

Мисля, че търпите лека критика относно огранизацията. Подобно на WordCamp нямате програма - само сесии не ми вършат работа, искам да знам по дни и часове какво ще има.

Цената на билетите е за ден, ама като не знам каква е програмата за двата дни, не знам за кой от дните да си купя билет.

И отново лекторите - кои са, що са, къде им е офиса?

Мисля, че търпите лека критика относно огранизацията. Подобно на WordCamp нямате програма - само сесии не ми вършат работа, искам да знам по дни и часове какво ще има.

Цената на билетите е за ден, ама като не знам каква е програмата за двата дни, не знам за кой от дните да си купя билет.

И отново лекторите - кои са, що са, къде им е офиса?

Идеята на това събитие (доколкото знам води началото си от т.нар BarCamp, както и WordCamp-a), е че всеки може да предложи сесия (дори и ти 😉) и хората гласуват за сесиите. Последната седмица ще се направи и публикува програмата и хората ще могат да я видят, като тя ще бъде базирана на най-предпочитаните сесии + някои твърди неща, които организаторите сме предвидили да се случат.

Лекторите си имат профили които се виждат и там има инфо за всеки - ако някой не си го е попълнил, не мога да направя нищо, но като цяло повечето са попълнени и можеш да видиш много за хората 🙂.

Цената на билетите така или иначе е символична, доколкото да се гарантира, че всеки ще дойде, тъй като се правят разходи за него - тениска, обяд и т.н., които впрочем са повече от цената на билета (тук е момента да изкажа благодарности на спонсорите) и честно казано незнам защо колегите ги направиха разделени на дни - ама това е положението 🙂 Най-добре си вземи билет за двата дни.

Последно редактирано:

#19 @ivo.apostolov
това би било доста интересно, със сигурност щях да гласувам "за" и бих искал да мине, но едва ли 🙂

Цената на билетите така или иначе е символична, доколкото да се гарантира, че всеки ще дойде, тъй като се правят разходи за него - тениска, обяд и т.н., които впрочем са повече от цената на билета (тук е момента да изкажа благодарности на спонсорите) и честно казано незнам защо колегите ги направиха разделени на дни - ама това е положението 🙂 Най-добре си вземи билет за двата дни.
От мен да мине, взех си за двата дни. За 20 лева наистина е далавера два обяда, тениска и кой знае...някой заблуден клиент 🙂.

Учил се от мен - дръжки. Иво почерпи целокупния български народ за рождения си ден без пари 🙂, ти ся за некви си 20 лева.

Иначе за Друпал, 100 като друпалисти е много. По форумите да съм срещал макс 10 човека, които се занимават по-сериозно с друпал

Има доста хора, включително цели фирми, които работят на Друпал. Факт е, че на самото събитие ще има и доста хора, които не се занимават пряко с Друпал (като мен 🙂), но ги интересува по една или друга причина и участват в Друпал общността.

Всъщност създаването на общност е една от основните цели на организаторите и се надявам да се получи 🙂

Последно повикване за Camp-a 🙂

Останаха 5 дни до капма и само 25 билета (към момента).
Регистрацията ще бъде спряна в сряда, за да могат да се подготвят баджове и т.н.

Така че, който иска да дойде и още не се е регистрирал или не си е взел билет има много малко време.

Аз виждам конспирация с цел саботиране на кампа 😛

Нема бе, споко. Той Иво е наш човек и даже ни рекламира в Джумла форума 🙂.

P.S. всъщност според WikiKLeaks, той е вербуван да се внедри в Joomla! обществото от друпалисти с цел пропаганда, когато му дойде времето, ама това е секретна информация, с която разполагат само WikiLeaks 🙂

Нема бе, споко. Той Иво е наш човек и даже ни рекламира в Джумла форума 🙂.

P.S. всъщност според WikiKLeaks, той е вербуван да се внедри в Joomla! обществото от друпалисти с цел пропаганда, когато му дойде времето, ама това е секретна информация, с която разполагат само WikiLeaks 🙂

Така е 🙂
Вече няколко дни питам и никой не ми казва: кой открадна админ панела на Друпал 7? 🙂
Нали трябваше в тази версия да го има вече...

Админ панела е умело скрит от шпионски очи, дори и за нашите шпиони.
Работата на шпионите е да шпионират а не да знаят какво става в собствения им лагер.

P.S. @Иво, без да искам да влизам в излишни спорове - мисля, че новия админ панел е уникален и е в пъти по-добър от този на Джумла 🙂. Просто трябва да свикнеш - след като един път си свикнал на един начин за работа е трудно в последствие да осъзнаеш предимствата на нещо коренно различно като идея. 🙂

Просто трябва да свикнеш - след като един път си свикнал на един начин за работа е трудно в последствие да осъзнаеш предимствата на нещо коренно различно като идея. 🙂
Шокиран съм. Намерих втори човек, който твърди, че с Drupal може да се работи 🙂

Back
Горе