EU домейни по долар парчето

Re: EU домейни по долар парчето

според теб (понеже не знам) има ли смисъл ако примерно реша да продавам касови апарати през афилиейт програма, да си взема вместо .com, един .eu домейн? И да хвърлям много труд по оптимизация на .eu домейна?

според теб (понеже не знам) има ли смисъл ако примерно реша да продавам касови апарати през афилиейт програма, да си взема вместо .com, един .eu домейн? И да хвърлям много труд по оптимизация на .eu домейна?

Дали ще е .eu или .com ще хвърлиш еднакъв труд по оптимизирането. Внимавай с четенето по сео, че има доста пишман, които пишат адските глупости 🙂

въпросът ми е дали .eu домейна ще има същата тежест в очите на:
а) гоогле
б) потребителите

не съм много запознат и с двата случая, но ми се струва, че потребителите имат "едно наум" за .eu домейните като евтинярски (въпреки че съм виждал реклама на такъв на билборд) а пък гоогле си има едно наум за вероятни "shenanigans". така предполагам, без твърди доказателства

въпросът ми е дали .eu домейна ще има същата тежест в очите на:
а) гоогле
б) потребителите

не съм много запознат и с двата случая, но ми се струва, че потребителите имат "едно наум" за .eu домейните като евтинярски (въпреки че съм виждал реклама на такъв на билборд) а пък гоогле си има едно наум за вероятни "shenanigans". така предполагам, без твърди доказателства

На първия ти въпрос съм отговорил в първия си пост, а второто е глупост, струва ти се погрешно според мен. Има доста примери за големи и сериозни сайтове, които са на .EU.

Вземи например fakturi.eu, виж как се позиционира и какъв вид сайт е. ;D

Последно редактирано:

Точно получих офертата на мейл и регистрирах няколко домейна. Якото е, че Dynadot дават да се регистрират и IDN домейни. Досега промоция на IDN.EU домейни не бях виждал.

По мои наблюдения .EU се ползват с повече доверие от Google, защото са по-скъпи и защото се дават при по-строги изисквания само на членове на ЕС. Но за IDN домейни в тази област още нямам наблюдения. Сега започвам експериментите 🙂

Точно получих офертата на мейл и регистрирах няколко домейна. Якото е, че Dynadot дават да се регистрират и IDN домейни. Досега промоция на IDN.EU домейни не бях виждал.

По мои наблюдения .EU се ползват с повече доверие от Google, защото са по-скъпи и защото се дават при по-строги изисквания само на членове на ЕС. Но за IDN домейни в тази област още нямам наблюдения. Сега започвам експериментите 🙂
Kласират се по-добре и от IDN.com

здравейте,
домейните могат да се плащат чрез paypal нали? трябва ли акаунта да е верифициран?

здравейте,
домейните могат да се плащат чрез paypal нали? трябва ли акаунта да е верифициран?

Могат, но трябва да купиш повече от един домейн, защото минималната транзакция е 2 USD.

не знаех, че може да се регнат IDN.eu .. възполозах се и регнах няколко домейни🙂

Аз регнах само 2 домейна.. но ми харесаха още 4 в момента са свободни.. Газ.eu , сайт.eu , уорци.eu , злато.eu 🙂

Айде и аз 10 домейна взех 🙂

Има ли някой представа, защо при домейн инфо ми показва само 8 домейна, а в ордер лист-а са ми 10 ?

Нямам идея и при мен са така, 8-те са със статус Registered, а другите 2 са на Add to Account.

Защо като маркирам домейн ми дава сумата 9.99$ , влизам в акуанта си да платя и пак 9.99 $. Нещо греша ли?

Back
Горе