Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
според теб (понеже не знам) има ли смисъл ако примерно реша да продавам касови апарати през афилиейт програма, да си взема вместо .com, един .eu домейн? И да хвърлям много труд по оптимизация на .eu домейна?
въпросът ми е дали .eu домейна ще има същата тежест в очите на:
а) гоогле
б) потребителите
не съм много запознат и с двата случая, но ми се струва, че потребителите имат "едно наум" за .eu домейните като евтинярски (въпреки че съм виждал реклама на такъв на билборд) а пък гоогле си има едно наум за вероятни "shenanigans". така предполагам, без твърди доказателства
Kласират се по-добре и от IDN.comТочно получих офертата на мейл и регистрирах няколко домейна. Якото е, че Dynadot дават да се регистрират и IDN домейни. Досега промоция на IDN.EU домейни не бях виждал.
По мои наблюдения .EU се ползват с повече доверие от Google, защото са по-скъпи и защото се дават при по-строги изисквания само на членове на ЕС. Но за IDN домейни в тази област още нямам наблюдения. Сега започвам експериментите 🙂
здравейте,
домейните могат да се плащат чрез paypal нали? трябва ли акаунта да е верифициран?
dynadot.com/?XC6N8go818AAдайте реферал линк за dynadot да се регна към някой
Айде и аз 10 домейна взех 🙂
Има ли някой представа, защо при домейн инфо ми показва само 8 домейна, а в ордер лист-а са ми 10 ?