SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Godaddy са измамници, взеха ми всичко !

Re: Godaddy са измамници, взеха ми всичко !

Има развитие по случая - след няколко десетки писма с откази от тяхна страна им казах, че ще се разправям с тях за това, че са ми съхранявали картата без мое съгласие.

Веднага ми писаха, че ще ми върнат парите като In-Store-Credit в акаунта, който мога в последствие да използвам за плащания. Потвърдих refund-а и преди малко парите се появиха в профила.

Така че историята е с щастлив край :)
 
Re: За: Re: Godaddy са измамници, взеха ми всичко !

Re: За: Re: Godaddy са измамници, взеха ми всичко !

Това е щатския начин на писане на дати...
Ама те ми пишат бързо си подновете домейна, защото изтича... а той изтича след месеци...
 
За: Godaddy са измамници, взеха ми всичко !

За: Godaddy са измамници, взеха ми всичко !

и аз да потвърдя, подновяват не само домейни автоматично но и услуги които не би трябвало според последните предпочитания които са зададени
не знам с картите ако ти изтече тази която имаш на акаунт да не би да е равносилно че си я изтрил и се отказваш от услугите им :)
 
В крайна сметка краят не е толкова щастлив, защото уж върнатите ми пари не могат да се използват за нищо. Дори да ги избереш за метод за плащане, ти дърпа от картата без да те пита. Търсих решение - при всички е така.

Долни измамници - местете се от Godaddy докато не е станало късно !
 
това като in store credit ли го имаш? махни си картата и плащай
подобно нещо съм забелязвал и на пейпал... въпреки че има баланс, решават да си оторизират цялата транзакция от картата
 
Пробвал съм и това, но в такъв случай казва, че трябва да имаш карта, иначе нямало към какво да закачи продукта. Към всеки продукт гадовете искат карта или друг метод за поточно плащане.
 
не знам с картите ако ти изтече тази която имаш на акаунт да не би да е равносилно че си я изтрил и се отказваш от услугите им :)
Не, не е равносилно. Има си бутон cancel за отказване.
 
Re: За: Godaddy са измамници, взеха ми всичко !

Цял ден нямам отговор.

Пускай купони, далавера си е домейн за 1-2 долара. Просто след 60-тия ден веднага трансфер към някъде другаде.

Те може и затова да не ме харесват мен, защото стотици домейни съм разкарал от тях, особено последната година.

Защо точно след 60тия ден?

Namecheap добра цена за трансфер но след това подновяването им е 11 долара или поне не видях конкретна цена за подновяване а само за нов домейн
 
Моите лични впечатления от GoDaddy са също негативни. Може да са най-големите като оборот, но определено услугата им не е винаги на ниво. А трябва да е!
 
Случайно намерих тази тема и реших да споделя какво ми се случи на мен. Преди един ден осъзнах , че Годади са ми изпразнили сметката. Имах няколко домейна kоито не бях ползвал отдавна и дори бях забравил за тях. Осъзнах, че е има autorenew нещо което не бях срещал никъде преди, имам един за които още не са изтекли изтекли тези 45 дни Kогато прочетох, че имат политика 45 дни за рефънд осъзнах колко съм сгрешил с тях понеже е изминал този период за повечето от тях. Oпитвам се от 2 дена да говоря по някакъв начин с някой които може да ми каже как да поискам поне за последния refund, но чакам по 2 часа и не мога да се свържа. Бих желал да попитам, ако някой знае от вас дали, ако откажа домейна от панела си ще имам ли връщане на сумата.
 
Нищо не връщат, никога ! Мен ме изгълаха, че са ми ги върнали, но реално са замразени и не могат да се използват.

Това им е политиката по "refund". Връщат ти ги като "In-Store-Credit", който никога и за нищо не може да се използва !
 
Благодаря за бързият отговор Cloxy. Разбирам ще трябва да опитам по някакъв начин да се възползвам от тях за да си възвърна загубите.
 

Горе