Google плащат в евро

Re: Google плащат в евро

До колкото знам само конвертират от USD в EURO, само за информация,иначе плащанията са си в долари.

Доколкото разбирам няма друг начин да се откажеш от евтото?

Веднъж преминал към евро няма връщане назад
А на мен при всяко влизане ми стои новият договор и всеки път трябва да дам Не сега
Кога ли ще ни задължат да го приемем ?

Веднъж преминал към евро няма връщане назад
А на мен при всяко влизане ми стои новият договор и всеки път трябва да дам Не сега
Кога ли ще ни задължат да го приемем ?
Според мен скоро. Може би точно преди плащането през април.

Доколкото разбирам няма друг начин да се откажеш от евтото?

Отказваш се от техните реклами и си ток 😉, няма евро, няма дявол.

Пак сиромаха ще го охлузят, защото от него по-лесно се взимат данъци, от колкото от мазните бизнесмени.

Отказваш се от техните реклами и си ток 😉, няма евро, няма дявол.
Отказване ама с cancel на профила, а не просто да не поставяш техни реклами.

Хайде де давайте всички да направим така.

Може, но първо трябва да си измислил начин за замяна на източника на приходи, ако нямаш разумна опция за замяна, защо да го правиш?

От как е тръгнала цялата дискусия в форума за това даначно облагане се мъча да намерия но уви (крива работа) пак кандидатствах за езитредар тоя път не дизайн ами що съм имал много субдомейни. Пробвах и в гаргата и там криво, етрагет да кажем че бива ама те рекламите им все едно си гледам вип обявите по сайта ми и нямама много смисал а за доход да не говорим. Направо не знам вече освен да седна да си напиша една самичък. 😕 😡

Гугъл не са виновни за ситуацията, пък и не са чак толкова малки приходите ми, за да се отказвам.

при мен този месец са надолу, но по скоро кликаемоста е спаднала без да правя промени, не толкова цената, то май и имаше подобна тема

Отказване ама с cancel на профила, а не просто да не поставяш техни реклами.

Ако нямаш никакви приходи пак ли ще трябва да се регистрираш по ЗДДС?

Ако нямаш никакви приходи пак ли ще трябва да се регистрираш по ЗДДС?
Не, докато няма плащане - НЕ. Когато наближи обаче (7 дни преди него) - трябва.

Зададоха ми обаче интересен въпрос - получаването на пари през WU касов приход ли е и ако да - то следва да имате касов апарат 😀

Може, дори това е единствената възможност. Просто тябва да смениш вида на плащане.

P.S. Не знам дали при чек в долари, ще се смени изпращачът, ако вече си суичнал на евро.

Последно редактирано:

Back
Горе