Videnov - returned

Re: Videnov - returned

От фирмата може да са сериозни, но кой знае какъв тип са наели за сео-то ... 😀

Тип, който от втора година никой не може да мръдне от първа позиция. 😉

Тоя тип слага целия уебмастър форум в джоба си, а? 😀 Предлагам да се разшири Black Hat секцията във форума.

Този който го оптимизира е тук на форума.
През 2008-ма, когато се регнах в този форум, бях минал през линка в подписа на някой от форума и в портфолиото видях че беше записал Виденов, като свой клиент.
За съжаление тогава не запомних ника му.
Но, ако не се лъжа, човекът е от Ямбол.
В това време Виденов вече бяха в ТОП-а.

аз не съм го записал този линк към това портфолио, но и виденов са си от Ямбол.

ако на някой му се проучва 🙂 videnov.dev.openbulgaria.info/en/about.html

и още нещо, след наказанията не са си върнали всички позиции.

itworks.bg са им правили сайта... вероятно и оптимизацията 🙂
btw, вижте и как се крият линкове в правителствен сайт:
Код:
<p style="position: absolute; top: -100px"><a href="http://www.lotestudio.com/" target="_blank">custom website design Sofia, Bulgaria</a></p>
това е в сайта на ОПАК - http://www.opac.government.bg/

Вече и с нови методи.
Много ми харесва небрежно "сбърканата" цена на спалнята от флаерчето в пощата.

2011-07-14174902.jpg

2011-07-13085655.jpg

Не разбирам възхищавате ли им се на Видєнов или не харесвате това, което правят. Всеки бизнес и в частност интернет бизнеса си е война. Всеки ползва това, за което му стиска. Стиска им - правят черно СЕО (а и кой ли не е правил такова, само че за това се говори на по бира) и си понасят последствията.

Не разбирам възхищавате ли им се на Видєнов или не харесвате това, което правят. Всеки бизнес и в частност интернет бизнеса си е война. Всеки ползва това, за което му стиска. Стиска им - правят черно СЕО (а и кой ли не е правил такова, само че за това се говори на по бира) и си понасят последствията.

Хакването на сайтове не е черно SEO, а престъпление и между двете има мнооого голяма разлика.

Лично на мен същите господа са ми хаквали сайт и слагали техни линкове. Няма как да им се възхищавам за това. 🙂

Лично на мен същите господа са ми хаквали сайт и слагали техни линкове. Няма как да им се възхищавам за това. 🙂
🙂 Е, за това напълно съгласен. Те намерили на кого... Така се печелят врагове за дълго време.

🙂 Е, за това напълно съгласен. Те намерили на кого... Така се печелят врагове за дълго време.

Врагове, не. Честно казано слабо ми пука. 🙂

Вече като проверявам основната си ключова дума "мебели" и забележа, че съм 'мръднал' с няколко позиции напред и си мисля - пак нещо се случва с Виденов. 😀

Опа, май вкараха карти след спонсорираните. На клиентите ви, честито!

ЕДИТ: Гледам от Бургаско и там е само карти в началото.

Back
Горе