WidgetBucks

е, точно това ще стане, то е ясно 🙂
3 дни по късно става ясно кое колко е 🙂

от няколко дни съм разкарал Wb, всички суми са в черно, но продължават да намаляват. при тия темпове, пари няма да видя от тях 🙂 Абе тъпотия. След като един път, парите са обявени за сигурни, и не се пендват вече, нека да си останат така. Какво преизисляват кликове от преди 10 дни...

още нещо... след поставянето на Wb на един от сайтовете ми, посещенията от гугъл намаляха. сега, няколко дена след като върнах As, нещата май се нормализират. не знам де, може и да си внушавам, но след последните курвенски номера на гугъл, не бих се учудил. някой друг ако има наблюдения да сподели.

Последно редактирано:
Re: WidgetBucks

Referral commissions are posted during the first week of the subsequent month.

До колкото си превеждам - първата седмица на последващия месец - т.е. вече трябваше да са отразени, а още ги няма 🙂

Я всеки да си каже колко рефс има 😀

Днес се появиха и ref $ и пари за миналия месец - при мен положението е задоволително, стига да си получа парите 😉

Абе тука нещо съмнително... Имам няколко аверчета, които са ми реферали и със сигурност само те са направили много повече, отколкото пише в статистиката ми... А другите 50 да не извадят и един долар - много криминално...

хайде ако вземеш свирни да започна и аз ? защото по-горе мнго хора се оплакват гледам и т.н. ама до колкото знам ти се занимаваш много с афф... та ако ми кажеш че има смисъл, да се регвам и аз 🙂

Аз улетях вече. Уж бях под ревю и изведнъж спъспендед. И то заради т'ва, че в историята на търсенията на сайта имало ххх. Баси, че то от гугъл са по-либерални 😉

е ти поне си спъспендед , аз съм съспендет 🙂
Аз май най-спечелих от тия виджети - ползвах ги само една седмица и изгубих само към 100 евро от адсенс ,заради 500 виртуални виджети $ .
Препоръчвам пак на всички минали 50$ да спират виджетите докато не получат чек 🙂

WidgetBucks will be performing scheduled maintenance for up to an hour from 10:00pm to 11:00pm Pacific Standard Time tonight, Wednesday, November 14th. All website and ad services, including WidgetBucks ads, will be offline during this network upgrade. During maintenance, WidgetBucks widgets will display a place-holder advertisement.

All updates will be completed as quickly as possible to minimize any impact to your business.

Thank you for your patience and choosing WidgetBucks.

The WidgetBucks Team

... може пък да се оправят ?

Тея съвсем умряха.
Само USA трафик се монетизира... По статс на сайтовете ми 70-80% са такъв... По кликове и пари - 10 пъти по-малко от преди. Бия им шута явно 😀

Само USA трафик се монетизира...
Вече не само:
International CPM Ads

Here's an upcoming feature. In early December, we will start serving CPM ads to the non-U.S./Canada traffic. This will give you revenue, per impression, for your site visitors who come from other countries. This is designed to help publishers who have a blend of traffic from a variety of countries.

Our system will do the geo-location for you, determining where the visitor is coming from. Then we'll either show the regular pay-per-click widget (to visitors from the U.S. and Canada) or show an ad that pays per impression (to visitors from other countries). You'll see a new column, called "CPM Revenue" in your earnings reports.

We're also working on pay-per-click arrangements with global merchants, but those will take longer to implement. We're glad to deliver a way for you to monetize almost all of your traffic in December. Please check our blog at http://widgetbucks.blogspot.com for further updates on this.

Back
Горе