Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Мисълта ми беше за следното: пример: онлайн магазин и някоя от категориите е ударена от пингвина. Сменяме url на категорията и оптимизираме нея. Индексът нека да си е ударен, нас ни интересува класирането на категориите - примерно.
Ако не става, това значи ли, че този сайт е "прокълнат" 🙂 за каквито и да е бъдещи усилия?!
Хайде и от мен едно наблюдение. А изводи ако може някой да си направи да си направи. Аз лично до се не мога да направя ясни.... ..За финал. Общото между всички тези сайтове бяха източниците им на линкове: регистрации в директории, социални събмити и линкове от уникални и спиннати статии. Заключението ми покрай наблюденията от пострадалите от пингвина и от незасегнатите ми сайтове е че главната вина е в линковете от статии и социалните мрежи. Според мен пингвина е компрометирал цели мрежи и кръгове където се публикуваха такива и всичко което е имало по-голям процент с линкове от такива, "белязани" източници, пострада.
Аз лично смятам, че вадене от пингвин няма или ако има е едно на 1000.
Това обещание за поканите ме подтикна да напиша накратко и за броя на линковете😉Досега не съм чул или видял сайт, накълван от пингвин да се е оправил на 100%. Ако някой е чул, чел или има такъв, моля да драсне в темата. Ще има благинки 🙂
traki, ivok, yasoo, gogobg - заработихте си по една безплатна покана за SEO конференцията :clap:
(Обадете се като пуснем датата)
Отказах се от използването на този инструмент. Реших, че само мога да си докарам някоя беля. Пък и бях подготвил сайтове на които вече нямам линкове, така, че реших, че е безсмислено.Искам да вдигна тази малко позабравена тема.
Първо да питам колегата gogobg: използва ли тула за премахване на линкове и ако да, би ли споделил впечатления?...
Поне един потребител от този форум успя ли е да възстанови сайта си? Говоря за пълно възстановяване, а не от 5-та на 3-та страница...
Възможно е някой да е успял в най-съвременен роман от областта на художествената фантастика. 🙂 🙂
Да, възможно е, правено е това, но отделен въпрос е, че хората, които успяха и успяват да си възстановяват сайтовете не влизат в този форум! За теб, Авлига, това е "художествена фантастика", но за някой си е реалност!