ivo.apostolov
Неразбиращ
http://www.mtitc.government.bg/vote_bg.php
Без коментар...
Скоро ще имаме домейни
майната-и-на.българия
Без коментар...
Скоро ще имаме домейни
майната-и-на.българия
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
И аз съм против, но поне няма да е .бг, че щеше да стане голяма обърквация на всякъде 🙂
Еми нали уж приличало на .br и в анкетата го няма?Кой каза, че няма да е .бг? 😉
Аз съм силно разочарован от ГЕРБ точно по този повод. Дали това е официална политика на ГЕРБ или просто продажни чицовници от МТ и т.н си позволяват да изнасят лъжи на правителствена страница не знам- фактът е налице. Във всички случаи ако Цифрови системи монополизира и този бизнес, това ще струва на ГЕРБ загуба на около 4-6% гласоподаватели на следващите парламентарни избори и около 2% на междинните.
Аз съм силно разочарован от ГЕРБ точно по този повод. Дали това е официална политика на ГЕРБ или просто продажни чицовници от МТ и т.н си позволяват да изнасят лъжи на правителствена страница не знам- фактът е налице. Във всички случаи ако Цифрови системи монополизира и този бизнес, това ще струва на ГЕРБ загуба на около 4-6% гласоподаватели на следващите парламентарни избори и около 2% на междинните.
Еми нали уж приличало на .br и в анкетата го няма?
Аз поне се надявам да не е .бг ...
Защо мислиш, че РегистърБГ има нещо общо с тази анкета и какво разбираш под "лъжи"? (Че има "неточности" , има, но да видя дали съвпадат мненията ни.)
Някой ги е посъветвал грешно. 🙄
Мислиш ли? Едва ли 4-6% от населението се интересува от домейни и монопола на Цифрови Системи. Според мен де
Цифрови Системи не се занимава с регистрация на домейни. Някой ден, може и да стане регистратор -- но това е доста извън дейността на фирмата.
Моето мнение за анкетата на страницата на МТИТС е, че вероятно така са посъветвани от някои небеизвестни "съветници", може би също от остатъците от ДАИТС и други подобни заинтересовани лица --- нищо да не стане и да се издънят.
В този ред на мисли, ако ГЕРБ загубят гласоподаватели поради тази си анкета и дейност, това ще е защото са позволили да бъдат разигравани и те, както и предишните правителства от едни и същи хора.
Или накратко: лаете към грешното дърво. 😉
- с това, че Унинет има някаква инфраструктура и/или опит (това е дълга тема и за мен е изчерпана)
🙂
vha777 не ми се занимава с останалите ти мотиви, но следните 3 са пълни глупости:
- това, че имам лична амбиция да занимавам с регистрацията на .бг;
- с това, че споря с някого по този въпрос;
- с това, че Унинет има някаква инфраструктура и/или опит (това е дълга тема и за мен е изчерпана)
освен всичко друго, не виждам откъде произлиза логиката ти, че Регистър.БГ ще се занимава с каквото и да е друго 'разширение' освен .бг.
Почвам вече да се замислям, дали не си все пак на щат в службите . 🙂