Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Както се казва, ако нямаш ресурс, изобщо не се захващай с катран.п.п. Днес си купих 10 eu-ta за $10 благодарение на теб, има място за редиректи и смени на домейни 😛
Това не го разбрах?Както се казва, ако нямаш ресурс, изобщо не се захващай с катран.
Вече не знам какво става с алгоритъма, до сега с години си разботеха сайтовете, не пипаха толкова алгоритъма, резултатите си бяха ок, а сега взеха всяка седмица някакви скандални промени да правят и вместо да се покачва качеството на резултатите - напротив ... влошава се /вижте началото на темата и нелогичните резултати ... /Интересното е, че при мен сайтовете с качествено съдържание падат като трафик, за разлика от сателитите...
Интересното е, че при мен сайтовете с качествено съдържание падат като трафик, за разлика от сателитите...
Вече не знам какво става с алгоритъма, до сега с години си разботеха сайтовете, не пипаха толкова алгоритъма, резултатите си бяха ок, а сега взеха всяка седмица някакви скандални промени да правят и вместо да се покачва качеството на резултатите - напротив ... влошава се /вижте началото на темата и нелогичните резултати ... /
По-скоро на архивите сложи, ако има ефект, действай и с таговете.
НЕ знам какво се мъти в SERP-а но бота мачка сайтове наред, такова агресивно индексиране не съм виждал от година насам, не само за 1 сървър, а е голяма масовка. Най-много се задържа на сайт с генерирано съдържание, на портал за недвижими имоти и на два електронни магазина и може би е случайност но и двата има стабилни индексирани тагове. Просто днес е ад.
Когато се говори за автоматизирано генерирано съдържание, няма значение дали е Панда 2.2 или Странджанска мечка 1.0 и в двата случая заминават сайтове с такова съдържание. Предположение е, че на български орязването става ръчно. С други думи, добре е такива страници да са ноиндекс, фолоу.Чета и не виждам някой да е уточнил. Имайте предвид, че когато се говори за панда 2.2, става дума за сайтове на английски и класирания в google.com, uk, au, ca и т.н. Да не се окаже, че някой не е разбрал и си прецака сайт на български и класирането в google.bg. За тук пандата си има други предпочитания и промените които работят при сайтове на английски, нямат същия ефект.
Аз имам сайт (реферати.net), който изключително много разчита на тагове за трафик и досега не е понесъл никакви загуби от пандите. Според мен страдат само сайтове, които използват таговете твърде нагло 🙂