Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Правила на пазар
В пазара не се брои за офтопик:
- Задаване на въпрос, изискващ уточнения по оферта;
- Информиране за промянва в цена, количество или условия по оферта;
krakatau => Дай повече информация по офертата ти относно сайта registracia-na-firma.biz. Пишеш, че излиза на първо място по търсене на
"регистрация на фирма".
При мен това не се случва. При търсене на "регистрация на фирма" (с кавичките), сайта излиза на 3 страница 8 резултат. При търсене без кавичките, сайта излиза на 4 страница 3 резултат. При моя консултация научавам, че освен при мен и при други хора положението е такова и сайта го няма на показаните от теб позиции. На какво се дължи това разминаване? Надявам се да внесеш необходимите уточнения по своята оферта.
Както писах, може да е гледал персонализирани резултати, може да е гледал при гугъл денс. Който не му харесва, да не купува. Офертата не е място за мерене на членове.
Ето по този начин зададен въпроса няма да се сметне за офтопик. Просто по някога второто мнение след първоначално пуснатата оферта наклонява темата в друга посока.
Ако решите, че трябва да "предпазите" другите от "кофти оферта" (измамна оферта) - стартирарайте, нова тема в Чат или ползвайте системата за репортване на постове.
За това е форум, за да има дискусии, тук мисля прекали, защото въпросът ми е според правилата на сайта и секцията, за което искам извинение от теб, защото не нарушавам правилата на секция пазар по никакъв начин. Какво е искал автора не ме интересува, просто използвам правилата на секция пазар за да задам своя въпрос, за да предостави уточнения по офертата. bgkulinar - може да не ти харесва, но тази възможност я има в правилата на секция пазар!
Аз си аргументирам въпроса, понеже не искам да задавам безсмислени въпроси. Кажете как да го правим, за да е по правилата? Сега задавам своя въпрос и за да е коректно от моя страна уточнявам въпроса си и обяснявам начина, който използвам за проверка и искам повече подробности за това? И това ли не мога да направя?
Както на bgkulinar, и на s1yf0x ще кажа: Не смятам мнението ми за офтопик, смятам, че въпросът ми е зададен според правилата на секция пазар, смятам, че в този случай bgkulinar прилага лични пристрастия, а не действа професионално.
s1yf0x => Самият ти казваш, че моят въпрос така зададен не е офтопик, ами е по правилата. Искам да те попитам, след като е по правилата, тогава защо bgkulinar ми премахна въпроса и заключи дискусията? Нали е по правилата? След като едно нещо се прави по дадени правила, но въпреки това бива отстранявано, тогава следват само две причини за това, и означава, че човекът който го отстранява или има лични пристрастия или не може да изпълнява функцията модератор, защото не може да преценява кое е правилно и кое не.
Грешката за затварянето на темата и преместването на всички мнения в офтопик е моя и аз публично ти се извинявам. Твоят въпрос е точно аргументиран и не попада в графата офтопик, затова ще го върна в темата.
cheapflight.bgОчаквам нещо от рода:
- flight/s
- air tickets
- и подобни....
- (разширение .bg е най приемливо)
- (пиша тук, защото има доста подобни регнати домейни, особено в БГ областта)
Предлагам изработка на статични уеб сайтове на ниски цени от около 60 лв . За повече информация ми пишете на:
Email: webprodesign@mail.bg
същото мога да кажа за твоя сайт. с какво е по - различен от сайта на момчето?Бъзика си е бъзик, но не очаквай да имаш клиенти с подобен сайт.
същото мога да кажа за твоя сайт. с какво е по - различен от сайта на момчето?
ianis-build - - нема картинки, нема нищо, как очакваш да правиш пари като не искаш да дадеш някой лев да ти направят хубав сайт.
предлага човека статичен сайт за 60 лева. всички почват от някъде.
а такива тарикати като тебе са ми много любими като им кажеш 5-6 бона са сайт и почват ама много е скъпо ама не може ли по евтино ала бала и си карат ей така ianis-build - .