Тема за офтопик в Пазар

Re: Тема за офтопик в Пазар

Както писах, може да е гледал персонализирани резултати, може да е гледал при гугъл денс. Който не му харесва, да не купува. Офертата не е място за мерене на членове.

За: Сайт за регистрация на фирма - 1-во място

Правила на пазар
В пазара не се брои за офтопик:
- Задаване на въпрос, изискващ уточнения по оферта;
- Информиране за промянва в цена, количество или условия по оферта;

krakatau => Дай повече информация по офертата ти относно сайта registracia-na-firma.biz. Пишеш, че излиза на първо място по търсене на
"регистрация на фирма".
При мен това не се случва. При търсене на "регистрация на фирма" (с кавичките), сайта излиза на 3 страница 8 резултат. При търсене без кавичките, сайта излиза на 4 страница 3 резултат. При моя консултация научавам, че освен при мен и при други хора положението е такова и сайта го няма на показаните от теб позиции. На какво се дължи това разминаване? Надявам се да внесеш необходимите уточнения по своята оферта.

Ето по този начин зададен въпроса няма да се сметне за офтопик. Просто по някога второто мнение след първоначално пуснатата оферта наклонява темата в друга посока.

Както писах, може да е гледал персонализирани резултати, може да е гледал при гугъл денс. Който не му харесва, да не купува. Офертата не е място за мерене на членове.

За това е форум, за да има дискусии, тук мисля прекали, защото въпросът ми е според правилата на сайта и секцията, за което искам извинение от теб, защото не нарушавам правилата на секция пазар по никакъв начин. Какво е искал автора не ме интересува, просто използвам правилата на секция пазар за да задам своя въпрос, за да предостави уточнения по офертата. bgkulinar - може да не ти харесва, но тази възможност я има в правилата на секция пазар!

Ето по този начин зададен въпроса няма да се сметне за офтопик. Просто по някога второто мнение след първоначално пуснатата оферта наклонява темата в друга посока.

Аз си аргументирам въпроса, понеже не искам да задавам безсмислени въпроси. Кажете как да го правим, за да е по правилата? Сега задавам своя въпрос и за да е коректно от моя страна уточнявам въпроса си и обяснявам начина, който използвам за проверка и искам повече подробности за това? И това ли не мога да направя?
Както на bgkulinar, и на s1yf0x ще кажа: Не смятам мнението ми за офтопик, смятам, че въпросът ми е зададен според правилата на секция пазар, смятам, че в този случай bgkulinar прилага лични пристрастия, а не действа професионално.

s1yf0x => Самият ти казваш, че моят въпрос така зададен не е офтопик, ами е по правилата. Искам да те попитам, след като е по правилата, тогава защо bgkulinar ми премахна въпроса и заключи дискусията? Нали е по правилата? След като едно нещо се прави по дадени правила, но въпреки това бива отстранявано, тогава следват само две причини за това, и означава, че човекът който го отстранява или има лични пристрастия или не може да изпълнява функцията модератор, защото не може да преценява кое е правилно и кое не.

Последно редактирано:

Форума е squeaky clean от офтопик, направо лъщи от чистота! Офтопика бива старателно изчегъртван понякога направо с онтопика 🙂)

Като се видят правилата за Пазар и по-специално правило 4 и предпоследното изречение от правилата става ясно следното:

Ако решите, че трябва да "предпазите" другите от "кофти оферта" (измамна оферта) - стартирарайте, нова тема в Чат или ползвайте системата за репортване на постове.

Т.е. отзад напред:

• доверете се не на знанията на целия форум, ами само на 1-2 модератора те да преценяват кое е добро и кое зло = диктатура.
  • Или - предприемете нещо, но ние ще ви затрудним максимално и отделно - не в кофти темата, ами някъде настрани да не пречите много много на тарикатите да си продават булкуците междувременно.
Така изглеждат нещата отстрани.

Комуникирайте защо са ви такива правилата - за доброто на форума ви, иначе е доста иронична ситуацията - от да привлечете продавачи, ще си загубите публиката и купувачите и в крайна смета ще изгубите и тия, които се мъчите да привлечете.

Предполагам, че има исторически причини правилата да са такива, но не е сигурно, че реакцията на причините и била най-правилната.

Форума си е ваш, вие си решавате.

За това е форум, за да има дискусии, тук мисля прекали, защото въпросът ми е според правилата на сайта и секцията, за което искам извинение от теб, защото не нарушавам правилата на секция пазар по никакъв начин. Какво е искал автора не ме интересува, просто използвам правилата на секция пазар за да задам своя въпрос, за да предостави уточнения по офертата. bgkulinar - може да не ти харесва, но тази възможност я има в правилата на секция пазар!

Аз си аргументирам въпроса, понеже не искам да задавам безсмислени въпроси. Кажете как да го правим, за да е по правилата? Сега задавам своя въпрос и за да е коректно от моя страна уточнявам въпроса си и обяснявам начина, който използвам за проверка и искам повече подробности за това? И това ли не мога да направя?
Както на bgkulinar, и на s1yf0x ще кажа: Не смятам мнението ми за офтопик, смятам, че въпросът ми е зададен според правилата на секция пазар, смятам, че в този случай bgkulinar прилага лични пристрастия, а не действа професионално.

s1yf0x => Самият ти казваш, че моят въпрос така зададен не е офтопик, ами е по правилата. Искам да те попитам, след като е по правилата, тогава защо bgkulinar ми премахна въпроса и заключи дискусията? Нали е по правилата? След като едно нещо се прави по дадени правила, но въпреки това бива отстранявано, тогава следват само две причини за това, и означава, че човекът който го отстранява или има лични пристрастия или не може да изпълнява функцията модератор, защото не може да преценява кое е правилно и кое не.

Грешката за затварянето на темата и преместването на всички мнения в офтопик е моя и аз публично ти се извинявам. Твоят въпрос е точно аргументиран и не попада в графата офтопик, затова ще го върна в темата.

Грешката за затварянето на темата и преместването на всички мнения в офтопик е моя и аз публично ти се извинявам. Твоят въпрос е точно аргументиран и не попада в графата офтопик, затова ще го върна в темата.

Нямах предвид теб, помислих, че bgkulinar е затворил и преместил погрешка. Благодаря за извинението.

Re: Купувам домейн в ниша Самолетни билети..........

Re: Купувам домейн в ниша Самолетни билети..........

Очаквам нещо от рода:
- flight/s
- air tickets
- и подобни....
- (разширение .bg е най приемливо)
- (пиша тук, защото има доста подобни регнати домейни, особено в БГ областта)
cheapflight.bg
flight.bg
onlineticket.bg
Все свободни за регистрация домейни. Сигурен ли си, че не можеш да намериш свободно и подходящо име в .bg областта ??

Последно редактирано от модератор:
Относно темата за феновете във ФБ

Относно темата за феновете във ФБ

Пиша относно темата за феновете във ФБ.
Искам да кажа, че Poltargaista се справи на 6 с + и да му благодаря за чудесно свършената работа!
Всички фенове по поръчката (4000бр.) бяха добавени за 1 ден.
Така, че който има нужда - това е човекът, който ще ви свърши работа.

Re: Уеб сайт на ниски цени

И трите линка които си дал сочат към един и същи сайт.
Бъзика си е бъзик, но не очаквай да имаш клиенти с подобен сайт.

Бъзика си е бъзик, но не очаквай да имаш клиенти с подобен сайт.
същото мога да кажа за твоя сайт. с какво е по - различен от сайта на момчето?
ianis-build - - нема картинки, нема нищо, как очакваш да правиш пари като не искаш да дадеш някой лев да ти направят хубав сайт.

предлага човека статичен сайт за 60 лева. всички почват от някъде.
а такива тарикати като тебе са ми много любими като им кажеш 5-6 бона са сайт и почват ама много е скъпо ама не може ли по евтино ала бала и си карат ей така ianis-build - .

За: Re: Уеб сайт на ниски цени

За: Re: Уеб сайт на ниски цени

същото мога да кажа за твоя сайт. с какво е по - различен от сайта на момчето?
ianis-build - - нема картинки, нема нищо, как очакваш да правиш пари като не искаш да дадеш някой лев да ти направят хубав сайт.

предлага човека статичен сайт за 60 лева. всички почват от някъде.
а такива тарикати като тебе са ми много любими като им кажеш 5-6 бона са сайт и почват ама много е скъпо ама не може ли по евтино ала бала и си карат ей така ianis-build - .

Минах по линковете...и ме налегна такава носталгия по средата 90-те...не е истина 🙂
Тия страници са си направо машина на времето 😉 😛arty:

P.S.
Въх..Пазар...извинявам се на админите 🙂
Трийте или наказвайте 🙂
Виновен съм 🙂
Чак след, като публикувах се сетих, че е в пазара

Последно редактирано:
За: БГ домейни с много беклинкове на търг

За: БГ домейни с много беклинкове на търг

Много са добри домейните, на мен ми допадат, а imoti24 е уникален и може да свърши много добра работа, но 6000лв. са малко в повече.

Re: Тема за офтопик в Пазар

jab4o, тъй като си нов, ще предположа, че не си чел правилата и не знаеш, че офтопикът в Пазара е разрешен САМО в тази тема, поради което преместих мението ти тук.

По твоя коментар - нито бързам да продавам, нито ще продавам за без пари. Ако някой иска. Домейните си стареят, керванът си върви. Стара поговорка от Маунтин Вю.

Back
Горе