Тема за офтопик в Пазар

За: Продава се сайт

За: Продава се сайт

1 лв.
(Офертата е сериозна, предвид аматьорското изпълнение на сайта и невярна информация в офертата, като примерно, че има on page seo! )

За: Искате ли да се класирате в топ 10? Вижте новата услуга!

Колеги,
Предлагам нова услуга за всички, които искат сайтът им да се класира в топ 10 по определени ключови думи.
И така за какво става въпрос?
......................................................
......................................................

Гарантираш ли класиране в топ 10? 🙂

Последно редактирано от модератор:

Гарантираш ли класиране в топ 10? 🙂
Да, гарантирам!
Но не съм казала, че това ще стане веднага след публикуването. Особено, ако клиентът ми даде ключова дума с 140 000 търсения месечно и нов сайт без почти никаква оптимизация. Ти сам знаеш какво е положението с класирането на първа страница и как се прави SEO. Трябват много повече от 10 линка и една статия, нали?
Това, което аз правя за моя сайт е да си сложа ключова дума с висока конкуренция, която е обградена от други допълнителни думи с ниска конкуренция. По този начин първоначално статията започва да се класира по нискоконкурентните думи. Правя й събмит в директории с висок PR и свързани с тематиката на сайта. След, което започва бавно, но сигурно да се качва нагоре в резултатите. А, за да стигна до заветната ключова дума с хиляди месечни търсения, си набавям допълнително линкове, но не наведнъж, както и непрекъснато добавяне на свежо съдържание в сайта. Но, май тук вече навлизаме в дебрите на SEO оптимизацията.
Предлагам на колегите, това което съм тествала в собствения си сайт и съм сигурна, че работи без грешка!:wink:

Червената репа за "Подвеждащо заглавие" не беше удачна, защото най-малкото заглавието не е подвеждащо. ЩЕ СЕ КЛАСИРАТЕ В ТОП 10 ПОЧТИ ВЕДНАГА, АКО ДУМАТА Е НИСКО КОНКУРЕНТНА И СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, АКО Е С ВИСОКА КОНКУРЕНЦИЯ!

Re: Тема за офтопик в Пазар

Предупреждавам и двама Ви, чесането на езици, оплаквания и подобни в Пазара стават САМО и единствено в тази тема. Следващият път ще има по-сериозни мерки. Благодаря!

За: Изкупувам сайтове, стари домейни, и др.

прочетохме и разбрахме правилата на пазар. благодарим за редакцията на темата

само 3 оферти, нещо е слаб пазара, или ?

Re: Тема за офтопик в Пазар

Явно си чел правилата, но не си ги разбрал. Безсмислен флуд на темите не се толерира. Следващият път ще получиш перманентен бан.

За: Re: Тема за офтопик в Пазар

За: Re: Тема за офтопик в Пазар

Благодаря за предупреждението. Ако разгледате историята на темите, които съм поствал, ще видите, че се случва за пръв път. Не е било умишлено, просто се учудих, че е слаб отклика. Извинявам се, няма да се повтори.

Явно си чел правилата, но не си ги разбрал. Безсмислен флуд на темите не се толерира. Следващият път ще получиш перманентен бан.

Re: Обмяна на WMR

Като курс - 37 WMR за 1 USD нормално ли е?
Малко дебело ми се вижда, при положение, че с кештерминала, мoже да се купи на по-изгоден курс.

Последно редактирано:

От гледна точка на човек, който иска да КУПИ WMR, 37 WMR за 1 USD си е супер. Ще видя какво имам в момента в пейпал-а и ще ти пиша.

Първо да кажа, че позачистих темата, за да няма чат в Пазара.

pamir каза:
Аха, но там пише, че може само да се купят WMR, а пък аз искам да продам WMR.
Kompota каза:
От гледна точка на човек, който иска да КУПИ WMR, 37 WMR за 1 USD си е супер. Ще видя какво имам в момента в пейпал-а и ще ти пиша.
Памир, курсът ти е много добър. Моя грешка, че не съм прочел правилно. Ако Страна не ги вземе и се оправи проблема със СМС-ите, към края на месеца може би ще се възползвам.

Re: За: Re: продавам домейн ledenika.bg

Re: За: Re: продавам домейн ledenika.bg

в какъв смисъл?
ти ли си го регнал тоя домейн?
предполагам очакваш поне 100 лв за него.
ако аз ти дам 100 лв и утре от бира леденика кажат 'искаме домейна' или 'ще те съдим' и на арбитража ми го вземат ти ще ми върнеш ли парите?
Казуса е интересен, щото домейна е име на географски обект - пещерата Леденика, ама все пак.

Back
Горе