Тема за офтопик в Пазар

nbsp

New member
Единствента тема, в която можете да пишете офтопик в Пазар без да рискувате бан. 🙂

Радвайте и се!

Re: Тема за офтопик в Пазар

Единствента тема, в която можете да пишете офтопик в Пазар без да рискувате бан. 🙂

Радвайте и се!

да бе да, после като ме баннеш и ще кажеш "абе аз се шегувах майтап да става" 🙂
не ти вярвам

btw, някой знае ли кога ше свършва света ама с точност ми трябва (и да е сигурна информацията..) плашам с пп
:п

дbtw, някой знае ли кога ше свършва света ама с точност ми трябва (и да е сигурна информацията..) плашам с пп
:п
Светът свършва точно тогава, когато предадеш Богу дух. 10 млн евро, моля. Може и с чек, че от пейпала, ще трябва да ги тегля 55 години с тоя малък лимит...

То като няма с кой да се скараш по някоя тема, какъв пазар е ...

То като няма с кой да се скараш по някоя тема, какъв пазар е ...

Ако ще е толкова стегнато положението, думата "пазар" наистина няма да му отива. По-добре "мол" 🙂

Продавам модел за печелене на 10 000 долара дневно.
Моля заинтересуваните да ми пратят 1 000 долара и ще го получават.
🙂

Системата е 100% тествана. 😀

Продавам модел за печелене на 10 000 долара дневно.
Моля заинтересуваните да ми пратят 1 000 долара и ще го получават.
🙂

Системата е 100% тествана. 😀

namalqm na 100 dolara suglasen ?!

Съжалявам, не следя темата, надях се на известие от теб като му дойде времето.
Е, няма такъв купувач. Не следи темата, на лични ми пише, че не следял ЛС. Е, как да ти пратя известие? С призовка чрез Държавен вестник? Сори, може и да си готин пич, но повече не искам да правя с теб бизнес. Прехвърлил съм ти домейна и повече не искам да имам контакт с теб.

Е, няма такъв купувач. Не следи темата, на лични ми пише, че не следял ЛС. Е, как да ти пратя известие? С призовка чрез Държавен вестник? Сори, може и да си готин пич, но повече не искам да правя с теб бизнес. Прехвърлил съм ти домейна и повече не искам да имам контакт с теб.

OK, имаш право!

А ти като пазарува, прочете ли им условията?
http://www.youjoomla.com/joomla-templates-club-faq/can-i-share-my-membership-details-3f.html
Бахти Майкрософтския лиценз! Макс логин до 2 ИП и куп глупости. И после що не харесваме Джумляница. Купуваш нещо, с което си вързан доживот. А, наследява ли се?

Още един въпрос - ще има ли бан за Иво за офтопик в пазара? Или за партньорите има други правила?

Бахти Майкрософтския лиценз! Макс логин до 2 ИП и куп глупости. И после що не харесваме Джумляница. Купуваш нещо, с което си вързан доживот. А, наследява ли се?

Още един въпрос - ще има ли бан за Иво за офтопик в пазара? Или за партньорите има други правила?
Както шефа прецени. Темата съм я репортнал преди да пиша. А пиша единствено от гледна точка да предпазя бъдещите купувачи.
Ако това е офтопик, аз съм готов да си понеса наказанието.

То и други хора предупреждаваха в други теми и се оказа че е офтопик. А, както се оказва младежът не препродава (риселър), а продава това което не му върши работа. Личното ми мнение е, че лицензът е противозаконен.

То и други хора предупреждаваха в други теми и се оказа че е офтопик. А, както се оказва младежът не препродава (риселър), а продава това което не му върши работа. Личното ми мнение е, че лицензът е противозаконен.

За офтопика: не съм нито модератор, нито администратор тук. За това пак казвам, ако преценят, че е офтопик, аз нямам проблем с бана. Правилата трябва да са едни и същи за всички.

Лицензът не знам защо е противозаконен? И на кое законодателство противоречи?
Имаше един хубав лаф едно време покрай едни драми с лицензирането на приложенията за Джумла! (дали трябва да са ГПЛ или не - наскоро имаше подобен и при ВП). Та тогава FSF излезе със следното становище:
- Всички приложения за Джумла! трябва да са ГПЛ;
- Това, че някое приложение нарушава горното, не означава, че Ви дава право Вие да нарушавате лиценза му.

Казано направо, дори и въпросния лиценз да е в някакви противоречия, това не дава право на някой, който си е купил шаблон(и) от тях, да препродава достъпа си.

Back
Горе