Тема за офтопик в Пазар

Re: Тема за офтопик в Пазар

GPL не ограничава прехвърляне на работата от един юзър на друг.

Да, но въпросните шаблони не са GPL. Освен това GPL лиценза се отнася само за PHP файловете (поне в Джумла! и ВП), но не и за JS, CSS, както и изображенията.

Както шефа прецени. Темата съм я репортнал преди да пиша. А пиша единствено от гледна точка да предпазя бъдещите купувачи.
Ако това е офтопик, аз съм готов да си понеса наказанието.

Определено и в този форум, както и в живота, правилата не са същи са всички.
п.с. сори ако не ми се разбира кво говоря защото сам неграмотен

Тъй като това е единствената тема за чат в пазара, ще напиша няколко думи за услугата на JustAn.

Платих си за 10 статии и за 3-4 дни статиите бяха събмитнати. Блоговете, където се публикуват статиите не са върхът на сладоледа, но за тия пари на услугата - мисля че бива. Сега остава да видя дали ще има ефект.

Имаше един блог дето беше забранен за индексиране и му(й) казах и статията ми беше събмитната в друг. Ами това е общо взето.

П.П. Няма да е лошо темата да се направи важна, че я издирвах с ФБР, ФСБ, ЦРУ и Мосад.

Шефа продаде форума и започна анархията 🙂

3. Началната цена е 1 EUR, а стъпката е минимум 5 EUR. T.e. 1-5-10-15-30 EUR и т.н.

Като правиш търг е добре да знаеш какво означават отделните термини и в частност думата стъпка. Тя означава колко най-малко може да се наддаде над последния бид. С други думи, ако началната цена е 1, а стъпката 5, то бидовете ще вървят 1-6-11-16-21 и т.н. И тъй като Рогатия е наддал правилно (6), то следващият не може да бидне по-малко от 11.

Ако не се борите за сертификат, а просто искате да научите PHP и MySQL, може да погледнете този безплатен PHP курс.

В безплатните обучения в рамките на ученическата академия по разработка на софтуер на Телерик могат да участват ученици от цяла България във възраст 7-12 клас, както и учители по информатика и информационни технологии. По изключение могат да участват студенти, работещи и безработни, но само ако има незапълнени свободни места.
Не си улучил особено таргета точно в този форум.

За: БГ домейни с много беклинкове на търг

За: БГ домейни с много беклинкове на търг

Човек, как да има интерес като на цени от по 5000-10000 лева има страхотно разработени цели сайтове които се продават, а не само домейни. Наскоро видях да се продава такъв онлайн магазин който има над 10 позиции в топ 5 на гоогле за средно конкурентни думи с подобна цена! Хората просто нямат пари и не разбират. Мислят си че като купят някой домейн за 15 лева, след това с 200 лева ще го вдигнат на 1во място в гоогле 😀

Принципно някои от тях представляват интерес за мен, но как стоят нещата с точно тия имена: gtv.bg и tv2.bg? Нали имаше такива телевизии, те няма ли да си ги вземат пак по някое време? Често казано ме е страх да се разправям с тях за глупости.

Re: БГ домейни с много беклинкове на търг

Ама този bgkulinar нещо много си е повярвал, опитва се от този форум да изкара някой лев като пробутва смешните си сайтчета и домейни.

Колега извинявам се за офтопика,
Но гугъл вижда, че 1 домейн е дропнат и колкото повече седи паркиран, толкова по му пада и репутацията. Просто сложи 1-2 страници текст на тези домейни на които няма сайтове, хем ще си линкнеш към някой твой сайт, хем продаваш сайт и запазваш позициите.

Успех с продажбата

За: Тема за офтопик в Пазар

За: Тема за офтопик в Пазар

Добре сте решили, трябва да има такава тема, стига тая стегнация, трябва място дето да се намали напрежението 😉

Последно редактирано:
За: Сайт за регистрация на фирма - 1-во място

За: Сайт за регистрация на фирма - 1-во място

Продава се registracia-na-firma.biz - първо на "регистрация на фирма".

Понеже съм в бизнеса с регистрации на фирми съм горе долу наясно с позициите за това търсене и ми се струва, че поне в първите три страници го няма този сайт.

Момци, без офтопик в темите от пазара, моля! Като искате да коментирате, правете го тук.

Не мисля, че дискусията беше офтопик. Все пак домейна освен заради името си, се продава и заради позицията си. Горните коментари могат да се разгледат като обсъждане на евентуална бъдеща сделка. Не виждам смисъл цялата кореспонденция да се прави скрито чрез ЛС и останалите средства за комуникация.

Ами такава позиция видял подавача, такава обявява. Може да е гледал персонализирани резултати, може акаунта да е гледал такива - ние не сме арбитри. Затова направих компромис да отделя постовете, а не да банвам за офтопик.

Back
Горе