За: BGSite.org - съмнение за шуробаджанащина или ?
За: BGSite.org - съмнение за шуробаджанащина или ?
Вече се почна. Преди малко бях оценен с негативна репутация за моя коментар, написан преди няколко поста:
виж коментара тук
Бях оценен с ето тази аргументация:
това е за блогъри! да не говорим, че е пожелателно и журито го определя
Помислих, че нещо не съм разбрал и аз съм сгрешил. Върнах се в сайта и прочетох всичко отново и никъде не намерих това, което се пише в негативната ми оценка. На въпросната страница пише още в началото:
Критерии на отделните групи жури:
Никъде в текста на сайта не пише, че тези критерии за оценка, са невалидни, че са само пожелателни, че журито не се интересува от тези критерии и че може да си измисли свои.
Все пак това са факти, които и сами може да видите, не го казвам аз, само представям фактите, които може и сами да проверите.
И разбира се, по стар навик, този, който ми даде негативна репутация отново се скри, не си написа името, за мен такъв човек, който се крие е страхливец, който не иска да застане със своето име зад своята оценка. Мога само да предполагам, че с този коментар ме е оценил член на журито, но кой се скри не знам.
И накрая не мога да не попитам - що за конкурс и що за правила са това, когато се заявява най-нахално от член на журито: "това е за блогъри! да не говорим, че е пожелателно и журито го определя". Хората участват със своите сайтове в конкурс, да бъдат оценени по едни правила, които ясно са обозначени на сайта, и си плащат за това, а в следващия момент се оказва, че тия правила не са важни, били пожелателни, могат да бъдат оценени по други, неясни правила, които са хрумнали на членовете на журито.
Както и в предишни коментари споменах - това са факти, нищо не съм измислил, но явно някой е недоволен от това. Надявам се поне човекът, оценил ме негативно, и който със своя коментар си призна, че не го интересуват правилата на конкурса, които според него били само "пожелателни" (нещо което никъде не е казано) изложени в сайта и че може да си измисли свои правила за оценка, да си признае, да не се крие, да добие смелост и напише кой е. Иначе така е лесно, когато се криеш, пишеш коментари, поставяш оценки без да си казваш името, отдавна съм писал в предишни коментари по тази тема, когато са ме оценявали негативно и са се криели - такъв човек, страхливец не заслужава внимание. Защото само един страхливец може да се крие.