Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
То, докато стане, сайт в нета няма да остане... :clap:Спокойно, ще го оправят 🙂. Ще го ъпдейтват и ръчкат докато стане.
Някой със сериозни промени в СЕРП-а тази нощ?
@Атанас - мен Панда не ме яде, Пингвина ме отнесе.
@scooby - тази описана стратегия е мисия невъзможна в краткосрочен план, а в дългосрочен план - дано никой не се храни от серп-а, че голяма диета го чака. 🙂
А представете си, че това е някаква стратегия на Г - да разбърква серпа нарочно без определена логика, а вие да търсите логиката и да променяте стратегии..... всичко с цел примерно повишаване на приходите от реклама в адуърдс
Може и да не е така, но...
Ако разбъркат серпа нарочно и го влошат, няма да им се увеличат приходите. Хората ще отидат при bing. За това гледат да предоставят колкото се може по-добри резултати за да задържат масата народ, която също ще им цъка и на реклами.
Почти съм съгласен! За изминалите 2 седмици ми се налагаше да търся снимки и честно казано поне около 10 пъти отварях bing да търся снимки, след направените търсения в google images. Просто бях потресен какви нерелевантни снимки изкарва. В същото време да кажеш че няма снимки - не е така, bing защо ги вади 🙂 Факт е, че никога преди не ми се е налагало да се изнервя на макс от това, че не намирам нищо и това да ме принуди да ползвам друга търсеща машина 🙂
Резултатите в google бяха масово: Stock Images или нищо 🙂