Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги, имате ли наблюдения дали линкове от футъра на няколко сайта с по 40-50 страници могат да докарат бан от пингвина? За момента всико е наред, но се чудя все пак дали да не ги махна за всеки случай. Да оставя линк само на главната, а на останалите - само текста без линк.
- Better application of inorganic backlinks signals. [launch codename "improv-fix", project codename "Page Quality"] We have algorithms in place designed to detect a variety of link schemes, a common spam technique. This change ensures we’re using those signals appropriately in the rest of our ranking.
- Improvements to Penguin. [launch codename "twref2", project codename "Page Quality"] This month we rolled out a couple minor tweaks to improve signals and refresh the data used by the penguin algorithm.
@scoobydoo, интересуват ме нещата по принцип не само за конкретен сайт. Линковете от футъра на всеки сайт са с различен анкор и са заобиколени от текст.
Щом е по принцип, то отговора ми определено е ДА, възможно е да те пингвинизират 🙂. Дали ти помагат или ти вредят в конкретния случай за да се разбере трябва да се проучат нещата добре. Така че не бързай да махаш линкове на куп да не се окаже негативен ефекта.
(Тази страница ще е 4-тата в света, на която се намира думата "пингвинизират" 🙂)
Как точно реже импресиите?Явно реже само импресии с не много качествен и релевантен трафик.
И мен ме е ударил снощи...
Гугъл много си подобриха качеството на резултатите след всички пингвини
Гугъл много си подобриха качеството на резултатите след всички пингвини, ето пример: Google
Сигурно е нормално първите няколко страници да са с резултати от един и същ сайт.
Взето от: Log In | Facebook