Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
gvv нямаше водка за съжаление, но пък бирата беше в доволни количества. 😀 (а главата ми тежи повече от всичко сега)
Сигурно хората с колата са я взели, да не би да изтрезнеят преждевременно и непредвидено 😉
... Иначе за вас не знам, ама аз като смятам май за последната седмица съм изпил почти 50 литра бирички. ...
Абе, колеги, верно ли една от масите не си е платила сметката и се е наложило Шефа да я плаща?
Оф, в това заведение са мноу зле - стара храна, менте напитки...
Аз от Jameson-а там съм доволен. На сутринта нямах проблеми с главата. Иначе, ясно е, че не беше идеално заведението.
Важно условие беше да не е някоя бирария пълна с футболни фенове...
Чалгата преди да си тръгна беше зле... иначе всичко бе на макс. То и ние си го направихме...
То и аз нямам оплаквания от паспорта и 4-те рози, ама двама души от нашата маса се оплакаха. Единия знам, че редовно жули Джони и му вярвам. Донесоха ни вино, което беше отворено. Викнахме управителя, той се държа доста надменно. Руми си поръча салата с краставици, които бяха по-сухи от памперс в опаковка. Ние бяхме напоръчали едни предястия, които честно казано не бяха първа младост (позатоплени и наръсени с гаден кашкавал). А, и музиката дънеше яко, та трябваше да се надвикваме. Иначе всичко останало беше наред.Аз от Jameson-а там съм доволен. На сутринта нямах проблеми с главата. Иначе, ясно е, че не беше идеално заведението.
Важно условие беше да не е някоя бирария пълна с футболни фенове...