Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
сега съм в Сливен, може верно да почерпиш 🙂Май и аз ще трябва да черпя, защото пак съм 1-ВИ в Google класацията за ипотпал 😉
Нещо не зареждаш както трябва търсенето 🙂Може да прочетете мнението ми за първата ипотпал седмица в дневника за състезанието 🙂 Иначе не съм доволен никак от днес - не съм мръднал и с едно място нагоре...
Едит: малко след като го написах и скочих от 22-ро място на 10-то 🙂
Следим (не аз лично) тия които са към гугъл.бг
Някой няма ли да ме похвали в тоя форум? Вече 3-ти ден съм на 1-ва позиция, Става малко скучно, ще взема да се отказвам от това SЕО състезание
При мен не си на 10-то от толкова дни. В момента ivoapostolov.eu е 12.
Евала! Малко е рано, но браво. С такъв проект да скриеш топката на всички дето се дуят, направо ме кефи! Продължавай все така. Нека разбием сео консерватизма... 🙂
Сигурен ли си, че ДЦ-тата са обвързани с локалните версии на търсачката? Аз не съм софтуерен инженер, но си мисля, че сега ако направя едно куери за гоогле.цом и гоогле,бг, то ще бъде направено от един ДЦ. Може и да греша, но логиката ме води към този извод.
Иначе и при мен, Джумляните сте 5-ти.
Ами напълно нормално, нали затова е локализиран сърч....но google.com и google.bg ми дават различни резултати от един и същ комп...