Финализиране на плащането в адсенсе

Re: Финализиране на плащането в адсенсе

Ех, как обичат разни ламери да ми обясняват как да чета или пиша. Откакто има UW за БГ получавам редовно адсенс приходите си на/около 25-то число без значение кога са финализирани. Така че не обяснявай на чичо си как да чете. Той е чел, когато му е било времето.

Ех, как обичат разни ламери да ми обясняват как да чета или пиша. Откакто има UW за БГ получавам редовно адсенс приходите си на/около 25-то число без значение кога са финализирани. Така че не обяснявай на чичо си как да чете. Той е чел, когато му е било времето.

Прав си, но и хората са прави, че системата показва, че нещо не наред. А и google май са си признали за проблема. Да видим какво ще излезе.

Ех, как обичат разни ламери да ми обясняват как да чета или пиша.

🙂 Не се взимай толкова насериозно, бива ли...
Имаш глава на раменете си, използвай я...
Че си получавал досега винаги плащанията си до 25+-3 число е вярно. Че приходите ти винаги досега са били финализирани до 7-мо+-3 число също е вярно.
Този месец не са финализирани - значи, вече е създадена прецедентна ситуация, която не се е случвала никога досега! И как ще се развие можем само да гадаем.
И... да ти кажа, от 15 години насам, все се намира някой келеш, който решава, че ламер е смислено обръщение към мен при дискусия... Учудвам се защо продължавам да обръщам внимание.

🙂 Не се взимай толкова насериозно, бива ли...
Имаш глава на раменете си, използвай я...
Че си получавал досега винаги плащанията си до 25+-3 число е вярно. Че приходите ти винаги досега са били финализирани до 7-мо+-3 число също е вярно.
Този месец не са финализирани - значи, вече е създадена прецедентна ситуация, която не се е случвала никога досега! И как ще се развие можем само да гадаем.
И... да ти кажа, от 15 години насам, все се намира някой келеш, който решава, че ламер е смислено обръщение към мен при дискусия... Учудвам се защо продължавам да обръщам внимание.

Айде по-кротко и да си мерите наборите след 25 +/-3 -то число, когато действително ще се разбере дали има дефект в панела на Adsence или google са решили този месец да ви извозят с един чек........ и 20 години да си в бизнеса, очевидно пак ще се палиш на подобни лафове. Разбра се вече, че на никой не му е финализирано плащането, но и никой не знае дали ще го получи ли не.

И... да ти кажа, от 15 години насам, все се намира някой келеш, който решава, че ламер е смислено обръщение към мен при дискусия...
Просто се държиш като ламер. Като че ли кой знае какво е станало с това финализиране. Сега видях, че си некъв си в Сетком. Мен там са ме яли за глупости, така че считай го за сторно.

БТВ:
Next payment
To be issued by Oct 31, 2011
Ще се забавиш малко с плащането на хостинга, много важно. 😀

Просто се държиш като ламер. Като че ли кой знае какво е станало с това финализиране.

Я сега да вземеш да ми разясниш кое точно е ламерското и защо реши, че е станало кой знае какво?

Зададох напълно нормален и резонен въпрос:
Някакво движение при вас?
Аз чак днес забелязах, че и при мен не са финализирани приходите за септември...

И очаквах нормални отговори от хора, интересуващи се от същия проблем. Че не е станало кой знае какво е ясно, иначе нямаше да проспя проблема чак до 18-ти!
В този момент се намеси ти с некомпетентното / недоказуемото изказване, че финализирано или не, заработеното се получава на 25-то число. И получи съответната, възможно най-мека реакция от моя страна.

Сега видях, че си некъв си в Сетком. Мен там са ме яли за глупости, така че считай го за сторно. 😀

Глупостите не трябва да се поощряват никъде, не само във форума ми. Но не разбирам какво сторнираш.

Както и да е, навлязохме в офтопик и нацапахме темата, за което се извинявам, но както казах, не обичам да ме обиждат още повече безпричинно. Все пак, благодаря за положителната промяна, че от ламер ме повиши до държащ се като ламер.

Последно редактирано:

Самото питане е ламерско. Какво има да обяснявам. Никога досега финализиране на плащаниятане не се е отразявало в по-ранно или по-късно плащане. Веднъж годишно финализират плащанията на 1-во число вместо на 10-то число, но получаваш парите пак около 23-то. Ако получаваше по-често пари от адсенс, щеше да го знаеш.

Но ти хем се опитваш да се изкараш опитен играч като вкарваш фрази като "финализиране на плащанията". Хем се засягаш, че те наричат ламер, какъвто всъщност си, що се отнася до адсенс.

Ако си погледнеш и репутацията, ще разбереш, че нещо у теб не е наред (говоря за този форум). В хардуера може и да си гуру. Не знам.

Самото питане е ламерско. Какво има да обяснявам. Никога досега финализиране на плащаниятане не се е отразявало в по-ранно или по-късно плащане. Веднъж годишно финализират плащанията на 1-во число вместо на 10-то число, но получаваш парите пак около 23-то. Ако получаваше по-често пари от адсенс, щеше да го знаеш.

Или ти си тъп, или аз съм тъп.
Еднозначно приемам, че съм аз.
Успокоително е, че не съм само аз, след като служител на Гугъл с някакъв изкълчен ник - AdSensePro Payments обяснва в съпорт форума, че това наистина е проблем, засягащ някои акаунти и по отстраняването му се работи. В крайна сметка, реших да се доверя изцяло на теб и разчитам на мнението ти, че всичко ОК и няма технически проблем, който да бъде обсъждан тук между ламери.

Последно редактирано:

Колеги Мир Вам...

@кулинаре, Досега винаги гугле ми ги финализира на 7-мо число (няма +-, а точно) и редовно си получавам парите. Единствената аномалия е декември месец, когато ги изпраща преди празниците (слава богу, че не влизам в мол 🙂 ). И понеже държа на точните неща във всяко отношение, подобни "закъснения" или "малки технически проблемчета" ме дразнят, разконцентрират, което пък води до загуба на ефективно ценно време. Именно затова още на 9-ти пуснах темата.
Разбирам, че за теб това не е проблем, но за мен е и затова не е незначителен.

@кодбг, Времето ще покаже какво ще стане. Да, най-важното е че не си само ти, грешка в системата е. Ще ме извинявааш, обаче, но не мога да приема еднозначно, че си тъп 🙂.

кодбг, ще се опитам да ти го преведа на хардуерен език. Да речем в твоя форум се появява някакъв юзър регнат преди около година, но с малко мнения и пуска тема как Гармин открили голям проблем с батериите на серия 7хх и как това едва ли не ще срине пазара на GPS устройства и как няма да може да се прибере вкъщи, щото е пратил батерията си за смяна във Великобритания.

С други думи искам да кажа на теб и на мутеки, че финализиране на плащането НЕ Е КОЙ ЗНАЕ от какво значение. Мутеки, при теб финализирането е на 7-мо, при мен на 10-то, но и двамата си получаваме парите на 24/25-то число. Не правете от мухата слон.

Ако бях "модерато" досега да бях заключил тая тема отдавна, бтв Пешо къде си?😀

Ако бях "модерато" досега да бях заключил тая тема отдавна, бтв Пешо къде си?😀

Нека да я затворят на 25-ти, когато всички си вземат парите. Няма проблеми, виж колко интелигентно си решаваме проблемите. 😀

Хм, значи колегата кодбг се занимава с джипиеси. Идеално, имам един проблем със софтуера на един карминат. Кой е форума?

http://www.google.im/support/forum/p/AdSense/thread?tid=4d18287fd9d409c8&hl=en
Проблем все пак явно има, всички ли сте с 0 за Септември все още?

Поредният влязъл в бърлогата на лъва 😀 😀 😀

То вече е ясно, че има проблем, не всички са на 0, само някои акаунти, включително и моят.

Защо е червената точка на кодбг, банване ли означава?

Червената точка не е бан. Какво означава... абсолютно нищо. Обикновенно, след 6-7 години съществуване, управлението на форуми се консолидира около мнението, че наличието на възможност за изказване на негативен рейтинг не е добра идея от гледна точка на обективността. Тук е предприет друг подход и затова има червени и зелени точки.

Те и импресиите не се отчитат в момента - във всичките ми акаунти са 0 🙂

Те и импресиите не се отчитат в момента - във всичките ми акаунти са 0 🙂

отчита някакви импресии, ама ...
кога друг път щях да си видя акаунта с CTR на страница 766,67% и RPM на страница 271,18 € 😀

Back
Горе