SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Данъчно облагане реклама в Интернет

Re: Данъчно облагане реклама в Интернет

Извинявай, ама как точно ще начислиш данъка на гоудеди? И как ще им платиш сумата без данъка? Чисто технически ми и е интересно.

Никак, ама на данъчните да не мислиш че им пука за това :p
 
Re: Данъчно облагане реклама в Интернет

Никак, ама на данъчните да не мислиш че им пука за това :p
Пука или не, трябва да има процедура, по която да става това "облагане". Щом няма процедура, няма как да се събере данъка.
 
За: Данъчно облагане реклама в Интернет

За: Данъчно облагане реклама в Интернет

Ей хора, моля ви кажете какви са последните положения ако искаш да си платиш данъците от интернет доход реклами като физическо лице?
Имам две афилейт програми, едната от които е на Google , като ползвам само акаунта на AdSense /защото ме задължават през него да минават приходите/ , без да показвам на AdSense рекламите.
Четох вашите разсъждения , четох и на други места в нета и съвсем се обърках. Знам само че тази година има някакви изменения по закона за облагане на физическите лица, по който все още нямам регистрация.
Преди имах само AdSense и от него нямах никакъв доход и за това сега исках първо да видя за проба, дали въобще ще ми се отчетат приходи някакви.
Интересното е че и на двете афилейт програми , в акаунта ми пише че няма ставка за данъчна информация и облагане.
Така като чета закона , мисля че попадам в графата по чл.35 т.6.
И така като чета май и от НАП много не са наясно кво да правим...
 
Последно редактирано:

Горе