Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Единствента тема, в която можете да пишете офтопик в Пазар без да рискувате бан. 🙂
Радвайте и се!
Светът свършва точно тогава, когато предадеш Богу дух. 10 млн евро, моля. Може и с чек, че от пейпала, ще трябва да ги тегля 55 години с тоя малък лимит...дbtw, някой знае ли кога ше свършва света ама с точност ми трябва (и да е сигурна информацията..) плашам с пп
:п
То като няма с кой да се скараш по някоя тема, какъв пазар е ...
Продавам модел за печелене на 10 000 долара дневно.
Моля заинтересуваните да ми пратят 1 000 долара и ще го получават.
🙂
Системата е 100% тествана. 😀
namalqm na 100 dolara suglasen ?!
Е, няма такъв купувач. Не следи темата, на лични ми пише, че не следял ЛС. Е, как да ти пратя известие? С призовка чрез Държавен вестник? Сори, може и да си готин пич, но повече не искам да правя с теб бизнес. Прехвърлил съм ти домейна и повече не искам да имам контакт с теб.Съжалявам, не следя темата, надях се на известие от теб като му дойде времето.
Е, няма такъв купувач. Не следи темата, на лични ми пише, че не следял ЛС. Е, как да ти пратя известие? С призовка чрез Държавен вестник? Сори, може и да си готин пич, но повече не искам да правя с теб бизнес. Прехвърлил съм ти домейна и повече не искам да имам контакт с теб.
Бахти Майкрософтския лиценз! Макс логин до 2 ИП и куп глупости. И после що не харесваме Джумляница. Купуваш нещо, с което си вързан доживот. А, наследява ли се?А ти като пазарува, прочете ли им условията?
http://www.youjoomla.com/joomla-templates-club-faq/can-i-share-my-membership-details-3f.html
Както шефа прецени. Темата съм я репортнал преди да пиша. А пиша единствено от гледна точка да предпазя бъдещите купувачи.Бахти Майкрософтския лиценз! Макс логин до 2 ИП и куп глупости. И после що не харесваме Джумляница. Купуваш нещо, с което си вързан доживот. А, наследява ли се?
Още един въпрос - ще има ли бан за Иво за офтопик в пазара? Или за партньорите има други правила?
То и други хора предупреждаваха в други теми и се оказа че е офтопик. А, както се оказва младежът не препродава (риселър), а продава това което не му върши работа. Личното ми мнение е, че лицензът е противозаконен.